Sania Khan Foto: Printscreen TikTok/geminigirl_099

Sanja Kan je odlučila da se razvede zbog toga što je bila u lošem braku, a onda se okrenula TikToku. Istakla je da je preko ove društvene mreže našla utehu i podršku, a onda se njen bivši vratio u njen život, što se tragično završilo.

Njene torbe su bile spakovane i bila je spremna za slobodu. 21. jul označava datum kada je Kan (29) napustila Čikago da bi započela novo poglavlje u životu u svojoj rodnoj Čatanugi.

Umesto toga, tog ona se vratila kući u Tenesi u kovčegu.

Tri dana ranije, policajci su je pronašli blizu ulaznih vrata stana u Čikagu, koji je nekada delila sa bivšim mužem Rahilom Ahmadom (36). Imala je ranu od metka na potiljku i proglašena je mrtvom na licu mesta, prenosi BBC.

Sania Khan Foto: Printscreen TikTok/geminigirl_099

Po dolasku policije, Ahmad je okrenuo pištolj na sebe, oduzevši sebi život.

Prema policijskim izveštajima objavljenim u Čikago Sandej tajmsu, par je prolazio kroz razvod, a Ahmad koji je otišao da živi u drugu državu dok je bio odvojen od svoje supruge, otputovao je nazad do svog bivšeg doma u pokušaju „da spasi brak“.

Sania Khan Foto: Printscreen TikTok/geminigirl_099

Jezivo ubistvo-samoubistvo bilo je tragično i poslednje poglavlje u životu mlade Sanje, fotografkinje pakistansko-američkog porekla, koja je na TikToku pronašla podršku za situaciju u kojoj se nalazila. Bila je odlučna da se bori protiv traume i stigme razvoda.

Njena smrt je potresna njene prijatelje i odjeknula je među njenim pratiocima na TikToku. Prijatelji kažu da je bila pozitivna i nesebična.

Sania Khan Foto: Printscreen TikTok/geminigirl_099

„Ona je bila neko ko bi vam dao košulju sa svojih leđa“, rekla je Mehru Šeik (31) koja je Sanju zvala svojom najboljom prijateljicom. „Čak i kad je prolazila kroz teške trenutke u svom životu, prva bi vas nazvala i pitala kako vam prolazi dan“.

Na Instagramu, gde je prvi put otvorila profil, opisala je svoju strast prema fotografiji.

Sania Khan Foto: Printscreen TikTok/geminigirl_099

„Pomažem ljudima da se zaljube u sebe i jedno u drugo ispred kamere“, dodala je. Fotografisala je venčanja, porodiljska slavlja, bebe i druge značajne momente u životima svojih klijenata.

„Iza kamere bi oživela. Imala je veštinu da ljudima učini da se osećaju prijatno pred kamerama, da uhvati sirove emocije i strast“, rekla je njena prijateljica.

Za Ahmada se udala 2021. godine, nakon što su se zabavljali pet godina. Preselili su se u Čikago.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, prijatelji tvrde da je njihov brak bio izgrađen na lažima i manipulacijama. Dodaju da je Ahmad imao probleme sa mentalnim zdravljem.

Bilo je onih koji su je savetovali da ostane u braku, a među njima je bila i njena porodica. Kan je navodno bila izuzetno usamljena i često je koristila frazu ‘šta će reći ljudi’ kada je pomišljala o okonačanju braka. Pošto je i sama bila dete razvedenih roditelja, iz prve ruke je bila svedok stigme sa kojom se suočavaju žene koje odluče da se razvedu.

Uz pomoć prijatelja je skupila hrabrost i podnela je zahtev za razvod. Takođe je podnela zahtev za zabranu prilaska protiv muža i promenila je brave na vratima od stana. Počela je da deli svoju priču na TikToku, opisujući sebe kao „crnu ovcu“ u svojoj zajednici.

BONUS VIDEO: Kinez spasao devojčicu koja je pala sa prozora 5. sprata

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Svi komentari (0)