Foto: Privatna arhiva

Džesika D. Červinski, 37-godišnjakinja poznata i kao Džesa bradata dama, svojim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi. Ono što je ekstravagantnije od nesvakidašnjeg izgleda jeste njen ljubavni život- ona je u otvorenoj vezi sa čak četvoricom muškaraca!

Ipak, ona je zakonski udata samo za jednog, 71-godišnjeg penzionisanog američkog marinca Pola, kojeg je upoznala u dvadesetim godinama. Kako kaže, njen suprug ima posebnu ulogu alfa mužjaka u njihovoj zajednici, piše Net.hr.

Foto: Privatna arhiva

Tu je i Stiv, strastveni ljubitelj motora iz Severne Amerike, koga zovu „deda“, ali i Zeka, indijska trans žena sa neurodiverzitetom.

Foto: Privatna arhiva

Poslednji član porodice u javnosti se predstavlja samo kao ‘miš sivi orao’ i u vezi je na daljinu sa svojom potpuno neobičnom porodicom.

„Imam divan otvoren brak sa njima. Podržavamo jedno drugo svim srcem, oni mi znače sve na svetu i moram da kažem da je seks između nas zaista neverovatan“, rekao je Džesika i naglasila da je život prema njoj bio nemilosrdan.

Foto: Privatna arhiva

Ljudi su je, tvrdi, odbacivali i ismevali, bila je žrtva porodičnog nasilja, ali i primorana na ugovoreni brak u ranim tinejdžerskim godinama.

Pročitajte još:

Danas boluje od policističnih jajnika i fibromialgije, a njena gusta brada je povezana sa navedenim sindromom.

Priznala je i da joj je ranije bilo teško da prihvati rast brade, ali i naglasila da je to u međuvremenu prihvatila kao svoju posebnost.

Na kraju je rekla da se nada da će joj to pomoći da uskoro uđe u Ginisovu knjigu rekorda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar