Napadač Vučko Borilović Foto: Printscreen Instagram/socijaldemokratecrnegore

Vuk Vučko Borilović (34), vinovnik nezapamćenog masakr koji je je danas na Cetinju ubio 10 osoba pre nego što je i sam likvidiran, bio je otac troje dece, a na Cetinju je važio za "mirnog momka, iz dobre kuće". Deo školovanja, inače, proveo je u Beogradu.

Kako piše crnogorski Dan, tragedija kakva se ne pamti zadesila je danas Crnu Goru. Sve je,  prema nezvaničnim informacijama, krenulo nakon njegove svađe sa ujakom. Nakon što je, navodno, iz karabina ubio ujaka, krenuo je dalje.

Borilović je upao kod komšija i upucao sve koji su se zatekli u kućama u susedstvu. Pojedini očevici kažu da je sat vremena pucao iz krabina. U prvom delu njegovog krvavog pira, stradalo je i svoje komšijske dece. Nakon toga, spustzio se na ulicu i nastavio da puca na prolaznike. Zaustavio ga je, piše Dan, tek sugrađanin koji ga je ubio hicima iz vatrenog oružja.

Dan, takođe, otkriva i detalje Borilovičeve biografije. Važio je, pišu, za mirnom momka, koji potiče iz poštene porodice. Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

BONUS VIDEO: OČEVIDAC CETINJSKOG MASAKRA: ISPALIO JE 100 METAKA

Komentari

Svi komentari (45)