Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki reper Kanje Vest objavio je da je rekao bivšem predsedniku Donaldu Trampu da bi bio sjajan kandidat za njegovog potpredsednika 2024, na šta je bivši američki predsednik poludeo.

Reper sada poznat kao Je tvrdi da je rekao bivšem predsedniku da želi da se Tramp kandiduje za potpredsednika na listi za Belu kuću koju predvodi on kao predsednički kandidat, tokom burnog sastanka na Trampovom imanju Mar-a-Lagu u Palm Biču na Floridi.

„Mislim da je Tramp bio najviše uznemiren što sam ga zamolio da bude moj potpredsednik. To ga je uhvatilo nespremnog“, rekao je Kanje u videu objavljenom na nedavno vraćenom Tviter nalogu.

Tramp je kristalno jasno dao do znanja da neće nikoga osim samog sebe da podrži na predsedničkim izborima 2024. godine.

Donald Tramp, Donald Trump
Donald Tramp Foto: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

„Tramp je zapravo počeo da vrišti na mene za stolom govoreći mi da ću izgubiti“, nastavio je Kanje.

Reper je Trampu rekao da se smiri.

„Rekao sam: „Stani, stani, stani, Tramp, ti pričaš s Jeom“, rekao je Vest.

I Vesta i Trampa nedavno je vratio na Tviter novi vlasnik platforme, milijarder Ilon Mask. Ako se Vest kandiduje 2024, to bi mogao biti test prijateljstva dvojice muškaraca i krajnje desnog političkog saveza. Vestov ugled pada u zadnje vreme, pogotovo otkako je dao niz antisemitskih izjava tvrdeći da jevrejska kabala kontroliše muzički biznis i medije.

Ilon Mask Foto: BRENDAN SMIALOWSKI / Newscom / Profimedia

Repera su napustili Adidas i drugi vrhunski brendovi, a nemački proizvođač patika sada istražuje izveštaje o njegovom navodnom neprimerenom seksualnom ponašanju vezanom za poslovanje.

Pročitajte još:

Tramp je prošle nedelje službeno najavio predsedničku kampanju za povratak 2024. godine, samo nekoliko dana pošto su republikanci postigli slabije rezultate od očekivanih na izborima u sredini predsedničkog mandata.

BONUS VIDEO Američki izbori: Republikanci uzimaju Kongres