Toni Turčinov Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ni činjenica da je njegova afera procurila u medije, a ni istraga koje je pokrenuo USKOK nisu pokvarili raspoloženje predsedniku opštine Murter-Kornati Toniju Turčinovu. Podsetimo, Turčinova je poslednjih dana upoznala cela Hrvatska nakon što je otkriveno da je račun u bordelu platio službenom karticom, a njegovi nevešti pokušaji da se odbrani su padali jedan za drugim.

No, Turčinov nije dopustio da mu ovaj skandal pokvari leto. Tako se ovaj predsednik opštine juče pojavio pred svojim sugrađanima, a tokom večeri je od tamošnjeg udruženja Kučerosi dobio nagradu „numero uno“ ili „broj jedan“, piše Telegram.

Reč je o priznanju koje se dodeljuje osobi koja je, citira Telegram, „okrenula najviše žena preko leta“. Lokalni mesar Ivo Šikić Rogić vodio je ovu mizoginu dodelu koja je postala tradicija u Murteru, prenosi Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bio sam ranije ‘numero uno’, a sada je došlo vreme da se ide na mlađe. Predajem svoju titulu našem predsedniku koji je osvetlao obraz hrvatskom turizmu pred celom Evropom“, poručuje Šikić Rogić u videu koji je objavio Telegram.

Predsednik opštine, koji je nedavno operisao Ahilovu tetivu, se uz pomoć štaka popeo na binu, a tokom dodele je bio vrlo dobro raspoložen, pa čak i ponosan „priznanjem“ koje mu se uručuje.

Inače, prema ovom degutantnom običaju, piše Telegram, muškarci među sobom biraju najvećeg galeba i pritom oko vrata simbolično nose konopac sa ribarskom iglom, ako su nekoj ženi „uzeli nevinost“. Pritom strankinje sa kojima spavaju boduju prema starosti i državljanstvu.

BONUS VIDEO: Milanović: Biće ovaj put skupo za Vučića, ne možemo stalno da praštamo gluposti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News