Foto: Nova.rs

Okupljeni građani gađali su jajima automobil u kojem je bio budvanski lider Crnogorske, Vladimir Bulatović, a potom je policija bacila suzavac.

Policija je u Budvi bacila suzavac, nakon što je građanima koji su opkolili stanicu policije izdato upozorenje da se raziđu, prenose Vijesti.

Kamenovana je stanica policije.

Lider Crnogorske u Budvi, Vladimir Bulatović, napustio je stanicu policije koju su građani bili opkolili, nakon što je Bulatović uspio uz policijsku pratnju da napusti zgradu Opštine na sporedni izlaz.

Građani su legli na put koji je blokiran, a oboreni su i kontejneri. Okupljeni su jajima gađali automobil u kojem je bio Bulatović.

Njega su iz automobila izvukli policajci i građani su bili oko stanice, ne dozvoljavajući da bude sproveden. Policija je tada stavila gas maske, a komandir stanice upozorio je okupljene da imaju dva minuta da se raziđu. Pripadnici posebne jedinice su ispred stanice policije.

Foto: Nova.rs

Okupljeni su Bulatovića po izlasku iz zgrade gađali jajima i pljuvali, a policija ga je brzo sprovela u stanicu. Okupljeni ispred policijske stanice u kojoj je Bulatović uzvikuju „izađi, mala“.

Pripadnici specijalnih jedinica došli su prethodno na službeni parking Opštine Budva, nakon što su se građani okupili jer se primicao kraj radnog vremena.

Čekali su da iz Opštine izađu Vladimir Bulatović i Snežana Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu izabrala za vršioce dužnosti predsjednika Opštine i Skupštine Opštine.

Policija je prekjuče pružala asistenciju kada je Bulatović izašao iz zgrade i ušao u službeni automobil, nakon što su građani fizički sprečavali.

Na službenom parkingu je bilo više od 150 građana, koji su blokirali sve izlaze iz zgrade. Na parking je došao i Marko Carević.

Saobraćajni kolaps je izazvan jer je policijski kombi parkiran na ulici, a kordon postavljen uz ivičnjak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram