Naser Keljmendi Foto: ARMEND NIMANI / AFP / Profimedia

Bivši crnogorski ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević objavio je sinoć na svom fejsbuk profilu sliku Nasera Keljmendija, koji važi za regionalnog narkobosa i novog načelnika Centra bezbednosti Bar Veselina Tabaša. Na fotografiji se vidi da njih dvojica sede jedan pored drugog, s osmehom na licu.

Konjević, koji je poslanik opozicione Socijaldemokratske partije, pokazao je fotografije juče ministru unutrašnjih poslova Sergeju Sekuloviću i članovima Odbora za bezbednost i odbranu i zatražio da se ispita moguća veza imedju Keljmendija i Tabaša.

Evo smo saznali da se prepoznavanje vrsi u sjedecem polozaju na dvosjedu sa ruksacima preko ramena, uz osmjeh.Djeluje…

Posted by Rasko Konjevic on Monday, April 26, 2021

 

Iz Uprave policije je, medjutim, naknadno saopšteno da su njeni pripadnici ranije proveravali fotografiju i da je utvrdjeno da je nastala tokom 2010/2011. godine u prostorijama Odeljenja bezbednosti Ulcinj, preciznije u prostorijama koje se koriste za prepoznavanje lica, prilikom preduzimanja službenih mera i radnji prema Naseru Keljmendiju i članovima njegove uže porodice.

Povezane vesti:

„Očigledno da je predmetna fotografija, iako dostupna dugi niz godina, plasirana nakon što je Tabaš rasporedjen na radno mesto načelnika Centra bezbednosti Bar, sa ciljem njegove lične i profesionalne diskreditacije, a ujedno i radi narušavanja integriteta Uprave policije kao jednog od segmenata sistema bezbednosti“, saopšteno je iz Uprave policije.

Konjević je na svom fejsbuk profilu večeras ironično naveo „da smo saznali da se prepoznavanje vrši u sedećem položaju na dvosedu sa ruksacima preko ramena, uz osmeh“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar