Foto:printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojime se vidi kako pijani muškarac pravi haos u baru, pre nego što se onesvestio nakon što je udaren bilijarskim štapom po licu.

Na snimku se vidi kako muškarac juri preko stola i divlje zamahuje prema ljudima pre nego što drugi igrač uzme bilijarski štap i zada mu brutalni udarac punom snagom u lice.

On se nepomično ruši na zemlju dok se grupa muškaraca gomila oko njega. Nejasno je šta je izazvalo haos. Policija je saopštila da još uvek nije bilo hapšenja.

Jedan od muškaraca iz bara je rekao za Mejl onlajn: „Pretilo je da će trajati cele noći. Bilo ih je puno pored stola za bilijar. Tada je izbio veliki sukob i momak sa šeširom je krenuo na sve njih. Zgrabio je kuglu sa stola i bacio je na jednog iz grupe koji je sedeo za stolom, a zatim je otišao po drugog preko puta. Mislim da nije video da neko stoji pored njega jer je bio potpuno nespretan. Ovaj momak ga je samo udario po glavi i nokautirao ga“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ljudi su izlazili plašeći se da će biti takođe napadnuti. Onda su momci samo krenuli. Ali sve je na nadzornim kamerama“, naveo je.

Portparol policije Severne Tambije je rekao: „Uveče 30. decembra 2022. dobili smo upozorenje na svađu koja se dogodila u pabu na putu princa Edvarda u Saut Šildsu. Policajac je došao u prostorije, ali umešani su već otišli i policiji nisu podneti izveštaji u kojima se navodi da je bilo povređenih. Policajci pregledaju snimke incidenta i istraga je u toku“.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar