grčka, sudar vozova Tanjug/AP
grčka, sudar vozova Tanjug/AP

Partner 23-godišnje Ifigenije Micke, koja je među žrtvama železničke nesreće, govorio je o trenucima koji su usledili nakon sudara voza u Tempiju.

Kako je mladić istakao, on i nesrećna 23-godišnjakinja bili su u vagonu 3 voza Intersiti 62 i vraćali se iz Atine, gde su bili tri dana.

„Od sudara su polomljena stakla. Ifigenija je visila sa prozora i ja sam je držao svom snagom. Zvao sam upomoć, u nekom trenutku mi je pomoglo drugo dete, skinuli smo je i odneli do prve tačke odakle su ljudi izlazili“, rekao je on.

„Smestili smo je u sedišta, jer je bila ozbiljno i nisam hteo da je povredim, i izašao sam napolje da pozovem vatrogasce. Pokušao sam da se vratim, ali nisu mi dozvolili i odvezli su me u ambulantu. Od tada sam joj izgubio trag. Pitao sam za nju i niko mi nije odgovorio“, rekao je mladić, koji je zadobio lakše opekotine od zapaljenog lima.

Prema njegovim rečima, Ifigenija je bila bez svesti i nije znao koliko je ozbiljno njeno stanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Vatrogasci su mu rekli da će je oni izvući, ali mu nisu dozvolili da ostane na licu mesta da vidi da li su je zaista izvukli iz voza.

Njena sestra je razgovarala sa njom neposredno pre ulaska u voz. Ifigenija joj je rekla kako se lepo provela i zvučala je veoma srećno.

Ona je takođe kontaktirala majku i rekla joj da spava jer će biti kasno, a da će ih otac njenog partnera odvesti kući. Nažalost, Ifigenija je bila među onima koji se nikada nisu vratili kući.

BONUS VIDEO: Snimci dronom jutro posle sudara vozova u Grčkoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar