Foto: Monroe County Sheriff‘s Office

Seks utroje između para i druge žene u Sjedinjenim Državama nije se završio baš onako kako su to zamislili, jer su svo troje su na kraju završili u policijskoj stanici.

Stiven Lopez i Anđela Viviana Velez Vaskez (20) pozvali su 6. marta Delu Drejper (29) na „romantični susret“ u svoju kuću u Maratonu na Floridi.

Dok su svo troje bili zajedno u krevetu, došlo je do svađe, a par tvrdi da ih je 29-godišnjakinja uvredila rekavši da muškarac ima „mali ku**c“, a žena „smrdljivu pi***u“, piše Mirror.

Foto: Monroe County Sheriff‘s Office

Svađa je ubrzo postala nasilna te su Lopez i Vaskez udarili Drejper, a Lopez kasnije ciglom razbio i zadnji prozor Drejperinog automobila.

Lopez i Vaskez rekli su da su je Drejer odbila da napusti njihov dom, pa su morali da je „nasilno izbace“ tako što su je „podigli i izneli ispred ulaznih vrata njihove kuće“.

Par tvrdi da je Drejper zatim ušla u svoj automobil, a onda odvezla vozilo unazad prema ulaznim vratima kuće gde su stajali Lopez i Vaskez. Nakon što je automobil udario Vaskezinu levu nogu, tvrdi Lopez, on je bacio ciglu na automobil. Kako je rekla u svom iskazu Vaskez policiji, Drejper je tada izašla iz auta i „zamahnula zatvorenom šakom prema njoj, ali ju je promašila“.

Foto: Monroe County Sheriff‘s Officeb

Dodala je kako ju je ona zatim udarila u lice.

Kancelarija šerifa okruga Monro uhapsila je sve učesnike ovog incidenta. Lopez se suočava s optužbom za kazneno delo bacanja smrtonosnog projektila, dok se Vaskez suočava s optužbom za napad. Kako je potvrdio portparol policije Adam Linhart, u sukobu niko nije ozbiljno povređen.

Inače, Dela Drejper, domaćica i majka dvoje dece, navodno je bila uključena u još jedan nasilan seks utroje i to onaj koji se dogodio u njenoj kući prošle godine. Tom prilikom je uhapšena i optužena za teško kazneno delo jer je seksualnog partnera udarila po licu staklenom vazom u kojoj su bili kamenje i šljunak.

Unesrećeni je zadobio površinske razderotine i otekline, a nastradala mu je i leva strana lica kao i unutarašnja strana gornje usne. Taj incident dogodio se nedugo nakon što je bila uhapšena zbog napada na policiju, posedovanja droge, uništavanja dokaza i pružanja otpora službenim licima.

U tom slučaju bila je u društvu 39-godišnje prijateljice koja je upravljala automobilom kada ih je policija zaustavila. Drejper je tada pokušala da se reši otvorene boce tekile, a onda se potukla s policajcima koji su ispod njenog sedišta pronašli pribor za drogiranje.

Dok su ih vozili u zatvor, Drejper i njena prijateljica upustile su se u seksualne odnose na zadnjem sedištu policijskog vozila. Drejper se tom prilikom izložila policajcu i pitala da li želi da joj vidi zadnjicu.

***

BONUS VIDEO: Krvavi pir u Kanadi: Nasmrt izboli 10 ljudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar