Foto: Društvene mreže

Policajka iz Tenesija Megan Hol koja je otpuštena zbog seksualnih odnosa sa više policajaca dok je bila na dužnosti, rekla je istražiteljima da je "pukla" dok je prolazila kroz težak razvod - što je dovelo do afera sa muškim kolegama.

Kada se suočila sa internim istražiteljem, 26-godišnja Megan Hol je bila otvorena u vezi sa aferama i objasnila kako su stvari izmakle kontroli, prema transkriptu intervjua koji je prvi dobio VSMV 4.

„Moj muž i ja smo nekako bili na ivici razvoda i jednostavno sam pukla, a onda je to jednostavno izmaklo kontroli“, rekla je ona, prenosi Njujork post.

„Postala sam glupa, postala sam očajna, pretpostavljam da su momci takvi da bi stavili svoj k*rac u bilo šta“.

U jednom delu transkripta od 61 stranice, Megan je priznala da je  imala oralni seks sa kolegom Luisom Pauelom u policijskoj stanici. Rekla je da je afera uključivala „mnogo seksa“ i da je bila izazvana problemima u njenom braku.

Afera sa Pauelom je navodno postala toksična kada je Megan pokušala da je prekine. Ona je rekla da je pretio da će se ubiti tako što će popiti celu flašu Džek Denijels viskija, a da će se zatim slupati u automobilu.

„To je zbog tebe i ti si mi ovo uradila i povredila si me“, navodno joj je rekao.

Njih dvoje su konačno okončali svoju aferu nakon što je rekla Pauelu da je seksualno povezana sa nekim drugim.

Tokom intervjua, ona je takođe priznala da je imala seks sa kolegom policajcem Larijem Holadejem i trojku sa kolegom Patrikom Magliokom i njegovom suprugom. Navodno je imala aferu i sa drugim policajcima.

Detaljno je opisala i kako je pokušala svog supruga da uvede u seks s Magliokom i njegovom suprugom, no taj je plan, na njenu žalost, propao.

Megan se takođe prisetila kako je pokušala da uvuče svog muža u aferu sa drugim parom. U pitanju je njen narednik Ti Mekgovan, i njegova supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

Megan je takođe rekla da je Mekgovan imao fetiš stopala nakon što je istražiteljka pitala za fotografije stopala koje je poslala Mekgovanu.

Megan Hol je jedna od pet otpuštenih policajaca povezanih sa seksualnim skandalom. Pauel, policajac Huan Lugo, Mekgovan i detektiv Seneka Šilds su otpušteni nakon interne istrage. Dva druga policajca navodno umešana u šokantnu situaciju — Maglioko i Holadej — zadržali su posao, ali su suspendovani.

Uprkos otkrivenih afera, Hol je rekla da ona i njen muž pokušavaju da ostanu zajedno i da planiraju da idu na terapiju za parove.

„Prošlo je – nije bilo lako“, objasnila je Hol o tome kako je bila iskrena prema svom mužu. „Ali, uh, drago mi je što sam mu rekla“.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar