Megan Markl i Tomas Markl
Megan Markl i Tomas Markl Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia/GB News / Ferrari / Profimedia

Otac Megan Markl oglasio se nakon premijere Netfiksovog dokumentarca "Hari i Megan", u kom je njegova ćerka rekla da joj nije odgovarao na poruke pre venčanja, kao i da sumnja da telefon zapravo nije bio kod njega. Tomas Markl, međutim, oštro demantuje ove tvrdnje.

Otac Megan Markl odlučno je demantovao tvrdnju svoje ćerke da je neko drugi koristio njegov telefon da joj pošalje srceparajuću poruku nekoliko dana pre njenog venčanja sa princom Harijem.

Penzionisani holivudski direktor osvetljenja Tomas Markl kaže da je napisao „svaku reč“ emotivne poruke dok je ležao u bolnici i oporavljao se od dva srčana udara.

Tomas Markl
Tomas Markl Foto:GB News / Ferrari / Profimedia

U trećoj epizodi Netfliksove serije, Megan je tvrdila da je telefon njenog oca bio „kompromitovan“.

Govoreći o drami koja se odigrala u danima koji su prethodili njenom venčanju sa princom Harijem 2018. godine, kada je njen otac pozirao za inscenirane paparaco slike, a zatim doživeo dva srčana udara, Megan je rekla da je saznala da je njen otac ne dolazi na njeno venčanje preko veb stranice TMZ.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Napisao sam svaku reč koju sam poslao sa tog telefona koji je još uvek u mom posedu. Napisao sam taj tekst dok sam ležao u bolničkom krevetu nakon što sam imao dva srčana udara i kada su mi stavljeni stentovi“.

Pored toga, Megan je u dokumentarcu rekla da su joj pomoćnici iz palate sugerisali da ne pozove svoju sestričinu na venčanje, jer ne zove sestru, a to bi moglo da izazove burne reakcije.

Isti ljudi koje je Megan optužila da su joj sugerisali koga da pozove na venčanje, tvrde da se to nikada nije dogodilo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar