Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Kejt Midlton se navodno oseća osramoćeno zbog tvrdnji da je ona rasplakala Megan Markl uoči kraljevskog venčanja 2018. godine, prenosi Foks njuz.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri 7. marta, vojvotkinja od Saseksa je demantovala navode u medijima da je ona rasplakala Kejt, već je istakla da je situacija bila obrnuta, da je Kejt rasplakala nju.

Megan je ispričala da je Kejt bila uznemirena zbog haljine za male deveruše koju je trebalo da nosi njena ćerka, princeza Šarlot, prenosi Foks njuz.

„To me je rasplakalo i povredilo je moja osećanja“, rekla je ona.

U ponedeljak je kraljevska autorka i dopisnica Veniti Fera, Kejti Nikol rekla za OK magazin da Kejt Midlton navodno nije dobro prihvatila ono što je rečeno na televiziji.

„Ovo su bili teški dani za Kejt, ali ona se pojavila u javnosti i bila je predana poslu i dužnosti prošle nedelje“, rekla je Nikolova.

„Ljudi su primetili da je izgledala razočarano. Iza zatvorenih vrata ona je bila rastužena, razočarana i povređena“, dodala je.

„Koliko čujem, postoje različite verzije o tome šta se desilo, a ne samo ona o kojoj je Megan govorila. Kejt je smatrala da je sve sređeno, pa je činjenica da ponovo prolazi kroz to bilo zastrašujuće. Kejt nije u mogućnosti da odgovori i Megan i Hari to znaju“, kaže ona.

Nikolova je napisala knjigu o Kejt Midlton pod naslovom „Kejt: Buduća kraljica“, gde je detaljno opisala njen ulazak u kraljevsku porodicu.

„Kejt nikada nije želela bilo šta o njenoj svađi sa Megan izađe u javnost, tako da joj je teško što sada ova priča kruži u medijima“, rekla je Nikolova.

„Kejt je toliko diskretna i poštuje privatan život. Nikada ne čujete da ona napada bilo koga, jer je veoma pažljiva u tome kako se ophodi prema drugima“, dodala je.

Istakla je da su Kejt i Vilijam osećali da su bili veoma dobrodošli prema Megan i Hariju. Navela je da su sve optužbe protiv monarhije zapravo optužbe protiv porodice.

„Štetno je i osećaju se iznevereno. Očigledno još uvek vole Harija i Megan, pa je ovaj intervju sve uzburkao“, rekla je ona.

Tokom intervjua, Megan je rekla da se njihova svađa završila jednako brzo kao što je započela i da se Kejt izvinila.

Ipak ona se nadala da će pomoćnici iz palate razjasniti ovu priču kada se pojavila u medijima, ali da joj je nekoliko puta rečeno da to neće biti moguće.

Što se tiče Vilijama, Nikolova je rekla da je navodno besan zbog intervjua, koji je gledalo oko 50 miliona ljudi.

„Vilijam besan na rata. On, princ Čarls i kraljica održali su krizne razgovore u danima nakon intervjua o tome šta i kako dalje. Pričalo se da su braća preduzimala korake da se pomire, ali izvori kažu da je Vilijam ovaj intervju sa Oprom video kao poslednju kap. Ali uprkos besu, obojica žele da reše svađu“, dodala je ona.

Bakingemska palata je 36 sati nakon interjvua izdala saopštenje. Predstavnici za štampu vojvode i vojvotkinje od Saseksa nisi imali komentar kada ih je Foks njuz kontaktirao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)