Foto:CBS / Ferrari / Profimedia

Nisu samo Hari i Megan danas u fokusu javnosti nakon burnog intervjua, u njemu se nalazi i sama Opra Vinfri (67), američka kraljica tok šoua.

Pročitajte još:

Reakcije su dosta podeljene.

Dok je jedni hvale, drugi je oštro napadaju jer je, prema njihovim rečima, previše prekidala Megan.

Ona je prethodno obećala „šokantan“ intervju, rekavši u najavama da nijedna tema nije zabranjena, a tako je zaista i bilo. Insistirala je na pitanjima o rasizmu na Dvoru, više puta je pritiskala Megan da objasni svoje tvrdnje i ponudi konkretne detalje, pomogla joj da se otvori oko mučne teme o pomišljanjima na samoubistvo, a Harija je pak nagovorila da detaljno razotkrije odnos sa svim članovima njegove porodice.

Ipak, mnogima koji su svoje mišljenje mahom podelili na Tviteru zasmetalo je što je Opra više puta prekinula Megan pre nego što je završila svoj odgovor.

„Opra postavlja sjajna pitanja, ali voleo bih da prestane ometati Megan Markl. Hteo sam da čujem Meganinu priču, a ne šta Opra misli o njoj“, napisao je jedan gledalac.

„Opra mora prestati ometati ovu sočnu ispovest“, dodao je drugi.

„Čini li se to samo meni ili Opra neprestano prekida Megan usred rečenice koju ste zaista želeli čuti?“, napisao je treći.

Ipak, mnogi su stali u Oprinu odbranu.

„Opra stvarno kopa za ove informacije, mislim da to niko nije mogao učiniti bolje“; „Opra je stručnjak. Dopušta da se Markl sama uništi“, samo su neki od komentara.

Hvaleći Oprine tehnike intervijuisanja i istrajnosti mnogi ističu kako bi Opra što pre trebalo da napravi intervju s Britni Spirs, nakon šokantnog dokumentarca “Frejming Britni Spirs” i osnivanja pokreta Fri Britni.

Fanovi su uvereni da jedino ona iz pevačice može da izvuče sve detalje koji zanimaju javnost.

Čak se i bivši batler princeze Dajane Paul Burel (62) osvrnuo na Opru nazvavši je “vrlo pametnom poslovnom ženom” zbog toga što je uspela da dobije potresni intervju s Harijem i Megan godinama nakon što ju je Dajana, princeza od Velsa odbila.

Rekao je da je Dajana odlučila da vlastiti bombastični intervju 1995. godine da „emisiji koja se bavi ozbiljnim vestima“, umesto Oprinoj komercijalnoj američkoj televizijskoj emisiji, jer je želela da više  kontroliše svoj narativ.

Prisetio se kako je Opra ponudila Dajani intervju pre onog koji je dala Panorami i voditelju Martinu Baširu u kom je govorila o “trećoj osobi” u svom braku s princom Čarlsom i zaključio kako je Opra napokon „dobila intervju koji je toliko dugo želela“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar