Foto: TANJUG/Idaho State Police via AP

Spasioci u Ohaju spasili su pomoću čekrka, lanaca i zajedničke akcije svih učesnika saobraćaja, dve osobe čiji je pikap visio sa mosta iznad Malad provalije na jugu države.

Pročitajte još:

Policija je došla po pozivu i pronašla muškarca i ženu zarobljene u pikapu koji je visio, nosem na dole, sa ivice mosta iznad provalije duboke više od 30 metara.

Policija je najpre osigurala pikap lancima koje su pozajmili od kamiondžije a potom su stigli spasioci sa kranovima i opremom, koji su uspeli da stave bezbednosne pojaseve na oba putnika i izvuku ih na bezbedno na most. Par je prebačen u bolnicu ali bez nekih vidljivih trauma. Dva mala psa koja su sa njima bila u pikapi su takođe su izneti na bezbedno i predati članu porodice koji živi u blizini.

Očevici su ispričali lokalnim medijima da je pre sletanja sa mosta, pikap izgubio kontrolu, udario u barijeru i skliznuo ka provaliji, dok je kamper koji je vukao blokirao obe trake na mostu i držao pikap sa nesrećnim parom da ne padne u provaliju, dok policija nije stigla.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar