Ivan Turudić Foto:TANJUG/ FOTO HINA/ TOMISLAV PAVLEK

Sudiji Vrhovnog krivičnog suda i novoimenovanom glavnom državnom tužiocu Hrvatske Ivanu Turudiću pucano je na automobil iz vatrenog oružja. Kako prenosi Jutarnji list, Turudić i njegova supruga primetili su oštećenje kod suvozačevih vrata "Audija Q5" u blizini retrovizora.

Oštećeno vozilo je odvezeno u servis gde su pronađena dva metka, saznaje pomenuti list.

Turudić je sve odmah prijavio policiji koja je odmah krenula da istražuje slučaj i da sprovodi istragu na njegovom automobilu.

Oglasile se i komšije

Turudićeva komšinica rekla je za list da je videla policiju oko 11.10.

Pročitajte još...

„Iz njega su izašla dva policajca i razgledala. Gledali su prema prozorima, pa preko puta, pa opet gore. Svuda. Nismo znali zašto, a prva pomisao je bila radi nepropisno parkiranih automobila, jer je ulica do juče bila iskopana i trajali su radovi pa je bila zatvorena za saobraćaj. Pucnjavu nismo čuli nikakvu, niti da se nekome nešto dogodilo u našoj zgradi“, kazala je ona.

Na pitanje da li možda češće viđa policiju u otkad je njihov komšija Ivan Turudić izabran na novu dužnost, kaže da i ne baš.

„Ništa nismo primetili posebno. Sve je i dalje rutina. On je prijatna osoba. Ali, vrlo je uznemirujuća sad ta vest da se priča da mu je pucano na kola. Time je poljuljana bezbednost svih nas. Nadam se da će policija brzo rešiti slučaj i vratiti nam mir“, zaključuje stanarka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar