Foto: Wikimedia Commons/Пакко/Shutterstock

Slepa i vidovita Baba Vanga tvrdila je da je imala vizije tokom svog života nakon što je oslepela kao dete. Izgubila je vid u smrtonosnom nevremenu, kada joj je velika količina peska upala u oči.

Nazvana je „Nostradamus Balkana“, a mediji navode da su njene vizije su 85 odsto tačne i da uključuju tragediju u Černobilu, smrt princeze Dajane i raspad Sovjetskog Saveza.  Mističarka je preminula 1996. godine u 84. godini, međutim, njena proročanstva žive. Godine 2022. dva Baba Vangina predviđanja su se naizgled ostvarila jer je predvidela tragedije vezane za vodu u vidu poplava i suša.

Mnoge zemlje, uključujući Englesku, iskusile su suše tokom leta, dok su Australija i Azija doživele intenzivne poplave. Uprkos izazovnoj 2022. za mnoge, sledeća prognoza Babe Vange puna je dalje propasti i tmine.

Baba Vanga je imala viziju u kojoj je predvidela da će razvijena zemlja pokrenuti biološki napad. Čini se da se ovo predviđanje odnosi na trenutni rat između Rusije i Ukrajine, jer je ruski predsednik Vladimir Putin prethodno pretio Ukrajini nuklearnim napadom.

Foto:profimedia.rs

Ako se ovo predviđanje obistini, to bi moglo rezultirati masovnim uništenjem i imati katastrofalne posledice po one u Ukrajini.

Konvencija Ujedinjenih nacija o biološkom oružju zabranila je takve eksperimente. Međutim, veruje se da je nekoliko zemalja tajno angažovano u stvaranju ovog smrtonosnog oružja.

Solarni cunami

Slepi mistik je predvideo da bi 2023. mogao da se dogodi solarni cunami gde će Zemljin magnetni štit biti fatalno uništen.

Prema Babi Vangi, solarne oluje bi izazvale nestanke struje i kvarove u komunikaciji.

Sunčeve oluje će sa Sunca direktno na Zemlju poslati električne naboje moćne poput nuklearnih bombi, što će nas navodno dovesti do povratka u mračno doba.

Foto: Shutterstock

Napad vanzemaljaca

Baba Vanga je tokom jedne od svojih vizija predvidela svet prekriven tamom nakon invazije vanzemaljaca.

Ona je dodala u drugom predviđanju da bi se Zemljina orbita mogla ‘promeniti’. Ako bi se to desilo, klima na Zemlji bi se drastično promenila.

PROČITAJTE JOŠ:

Na primer, ako se Zemlja približi Suncu, pretrpela bi povećano zračenje i naglo rastuće temperature.

Ako se udalji, svet bi mogao da se spusti u ledeno doba sa povećanim satima tame.

Nuklearna eksplozija

U jednoj elektrani bi moglo da dođe do eksplozije koja bi mogla dovesti do stvaranja toksičnih oblaka iznad Azije.

Baba Vanga je predvidela da bi druge zemlje mogle da budu pogođene eksplozijom zbog širenja ozbiljnih bolesti jer otrovni oblaci ispunjavaju vazduh.

Iako je ovo velika zabrinutost, nacionalni lideri se fokusiraju na potencijalnu nuklearnu katastrofu u Ukrajini dok Rusija nastavlja da kontroliše Zaporožsku nuklearnu elektranu (ZNPP).

BONUS VIDEO: Život pod bombama u Bahmutu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar