Foto:STRINGER / AFP / Profimedia/Shutterstock/Tupungato/Privatna arhiva

Očekuje se da će 32-godišnji Bangladešanin koji je sada zvanično optužen za ubistvo 27-godišnje Poljakinje Anastasije Rubinske na Kosu, danas je izveden izveden pred istražitelja, pošto su se najnoviji dokazi koji su se pojavili pokazali odlučujućim.

Podsećamo, 32-godišnjaku je određen pritvor zbog optužbe za otmicu devojke iz Poljske koja je stradala mučnom smrću u ponedeljak, 12. juna, pri čemu on tu optužbu negira.

Osumnjičenog je, s jedne strane, odao snimak na kojem kobne noći izlazi iz kuće sa Anastasijom, a sa druge strane tu u i fotografije, zapisi poziva i video snimci iz noći u kojoj je pomenuta devojka tragično nastradala, prenosi Protothema.gr.

Napola srušena kuća

U međuvremenu, u četvrtak popodne, policajci koji su vodili slučaj Anastasijinog ubistva istražili su polusrušenu kuću na njivi u kojoj je pronađeno beživotno telo 27-godišnjakinje u oblasti Alikes na Kosu.

Anastasia Patricia Rubinska Foto:Instagram

Prema informacijama MEGA, ovo je mesto gde je nesrećnu devojku navodno ubio 32-godišnji Bangladešanin. Prema istim informacijama, u polusrušenoj kući pronađena je polomljena ograda, kao i sveži prelomi koji su mogli nastati od težine ljudskog tela.

Ističe se i da su na putu od polusrušene kuće do drveta ispod kojeg su pronašli telo devojke, pronađena cipela, dve majice i Anastasijine cigarete.

Slika koju je policija navodno stvorila je da je iz ove kuće osumnjičeni pokupio onesvešćenu Anastasiju i odneo je do drveta gde je ostavio njeno beživotno telo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Napao ju je, a zatim ubio“

„Dokazi su pomogli i video snimci i iskazi. Svedočenje njegovog cimera je mnogo pomoglo. Sa informacijama koje imamo u rukama, pokušavamo da pronađemo put kojim su oni išli. Ono što je sigurno jeste da je devojka živa izašla iz kuće. Ono što verujemo je da ju je seksualno napao, a zatim ubio“, rekla je u petak ujutru predstavnica za štampu ELAS-a Konstantina Dimoglidu.

Ističe se da je Anastasijino telo bilo tako dobro umotano, da je „propadanje“ veoma brzo napredovalo.

Anastasia-Patricia Rubinska Foto:privatna arhiva; shutterstock byTheastock; shutterstock

„Pošto je mnogo toga rečeno, devojka se baš sa ovim čovekom sastala iz konkretnih razloga, ali ne bih želela ništa više da kažem, ali ne izgleda da ga je poznavala prethodnih dana. Devojka je pila, ne znamo kako se zanela. Počinilac je ranije bio uhapšen zbog imigracionog zakona, ali je u našoj zemlji bio legalno. Čini se da ju je sam odneo do mesta gde je pronađena. Za nas još nije jasno kako ju je transportovao. Sledećeg dana izgleda da je dobio kartu za odlazak. Miris leša je mnogo pomogao volonteru da je pronađe. Dobro ju je pokrio, stavio je grane na vrh i volonter je morao da kopa da bi je našao“, dodao je predstavnik ELAS-a.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar