Foto: Twitter/Ashoke_Raj

Internet su preplavile nestvarne scene putničkog aviona kompanije Er India koji se zaglavio ispod nadvožnjaka u prestonici Delhiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako piše BBC, radi se o otpisanom avionu koji je kompanija prodala pa je vožen gradskim ulicama, no neko je očigledno pogrešno procenio visinu letelice. Na videu koji se brzo proširio društvenim mrežama vidi se kako su avionu uklonjena krila, što je standardna procedura kada je reč o transportu otpisanih letelica.

Novinar Ašoke Radž, specijalizovan za avijaciju i avio-transport, koji je objavio video na Tviteru, podelio je i reakciju kompanije.

„Ovo je neregistrovani, otpisani avion Er Indije koji je prodan. Transportiran je od strane novih vlasnika. Air India nema nikakve veze s ovim događajem“, pojasnili su iz kompanije.

Službenici aerodroma u Delhiju tamošnjim su medijima rekli kako avion „zasigurno ne pripada floti koju se može videti na tom aerodromu“ te da se najverovatnije radi o grešci vozača koji je upravljao kamionom. Video je dosad privukao hiljade ljudi, a svi se pitaju kako je ovaj incident uopšte moguć, piše BBC.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar