Ilustracija: Shutterstock

Nemac je osuđen na uslovnu kaznu nakon što je svog prijatelja 11 puta izbo nožem, jer je u sauni ismevao veličinu njegove muškosti.

Sud u Paderbornu, u Nemačkoj čuo je prošle nedelje kako je neimenovani 29-godišnji optuženi izbo nožem svog 37-godišnjeg prijatelja 3. aprila prošle godine.

Naime, optuženi i njegov zet (39) sastali su se u kući žrtve. Trojac je zajedno pio alkohol i odlučio da ode u saunu koja se nalazila u kući domaćina u 5 ujutru.

„Sva trojica su već bila znatno pijana. Jedan od muškaraca je navodno polio kamenje u sauni pivom“, naveo je sud za nemački list Bild am Sonntag.

Ne tako uobičajena situacija u sauni izazvala je tuču između domaćina i njegovog gosta, koja se na kraju završila „žestokom svađom oko dužine njihovih penisa“.

Treći muškarac je razdvojio borbeni dvojac i otišao sa svojim zetom oko 7.15 ujutro u njihovu kuću, koja se nalazi u susedstvu.

Dvadesetdevetogodišnjak, koji nije mogao da smiri bes zbog tuče, vratio se dva sata kasnije i nakon obračuna optuženi je izvukao nož i ubo žrtvu 11 puta.

Muškarac je zadobio teške povrede pluća i leve ruke i prebačen je u bolnicu. Napadač je uhapšen i izmeren mu je nivo alkohola u krvi, koji je i dva sata nakon sukoba još uvek bio 2,9 promila.

On je na kraju optužen za nanošenje „opasne telesne povrede“ i osuđen je na uslovnu kaznu od dve godine, nakon što je priznao krivicu i isplatio 10.000 evra odštete žrtvi, piše Dejli mejl.

***

BONUS VIDEO: Krvavi pir u Kanadi: Nasmrt izboli 10 ljudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar