Mohananeethan Muruganantharajah Foto:gofundme.com

Mladić je izgubio život u Velsu pokušavajući da spase dvoje dece nakon što su upali u nevolju kod vodopada.

Mohananethan Muruganantharajah (27) pronađen je mrtav u petak popodne na vodopadu Sgvd I Panvr u Banau Bričeiniogu, takođe poznatom kao Nacionalni park Brekon Bikons.

Policija Dajfed-Pouis dobila je dojavu da je muškarac upao u vodu oko 16.40 ali da nije ponovo izronio. Vazduhoplovno vozilo hitne pomoći, kao i vatrogasne ekipe i ekipe gorske spasilačke ekipe su takođe bile na licu mesta u očajničkoj potrazi za muškarcem.
Tragično, njegovo telo je pronađeno u vodi nešto posle 19 časova uz pomoć podvodne kamere, saopštile su snage.

Međutim, zbog teških uslova na licu mesta, te večeri nije bilo moguće da ga izvuku. Ronioci su naknadno pozvani sledećeg jutra. Mohananethanova porodica dobija podršku od specijalista.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol snaga je rekao: „Pozvani smo na vodopad Sgvd I Panvr u petak (1. septembra) oko 16.40 časova zbog izveštaja da je čovek ušao u vodu da spase dvoje dece i da nije izašao“.

„Reagovanje više agencija je započeto sa predstavnicima policije, vatrogasne službe, gorskog spasavanja, HART-a i vazduhoplovnih timova koji su sleteli u blizini. Nešto posle 19 časova vatrogasna služba je pronašla telo mladića uz pomoć podvodne kamere. Nažalost, zbog uslova na lokalitetu nije bio moguće odmah izvući telo, a narednog jutra su dovedeni specijalisti ronioci“, navodi se.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar