Foto: Shutterstock

Nakon što je u Absdorfu pored Tulna u pokrajini Donjoj Austriji prošli ponedeljak ubila svoje dvoje dece, 36-godišnja majka, inače medicinska sestra i logoped, monstruoznim izjavama šokirala je čak i policiju, objavio je austrijski dnevni list Kronen Zeitung. Dotična je dve devojčice u starosti od 7 meseci i 7 godina utopila u bazenu u dvorištu porodične kuće.

„Dok opisuje ubistva, majka deluje kao da je mrtva, a oči joj gledaju u prazno“, piše austrijski medij, a prenosi Fenix Magazin.

„Deca su bila smisao mog života“, navodno je u ćeliji na odeljenju za forenzičku psihijatriju iznova ponavljala počiniteljka ovog jezivog čina.

Nakon što je utopila devojčice, rekla je kako je „osetila spasenje“, a objasnila je i kako se „potapanje odvilo dosta brzo“.

Stravičan zločin na bazenu, koji je počinila pomahnitala i navodno psihički bolesna majka, zabeležila je i videokamera postavljena na porodičnoj kući.

Nakon što ih je ubila, 36-godišnjakinja je izvadila decu iz bazena, zamotala ih u peškire i odnela u krevetiće na spavanje. Potom je suprugu poslala poruku preko WhatsAppa: „Nažalost, nisam uspela“. Kad ju je muž pokušao dobiti na mobilni, ona je već bila ušla u automobil kojim se zabila u drvo, u nameri da si oduzme život.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka ubica navodno je bolovala od postporođajne depresije i bila je podvrgnuta psihijatrijskom tretmanu.

„Njen čin potpuno mi je neshvatljiv. Pretpostavljam kako se u ovom slučaju radi o akutnoj duševnoj bolesti. Ona u ćeliji neprestano mrmlja kako sve zajedno nema nikakvoga smisla jer je svet loš“, rekla je njena dvokatica.

Austrijski mediji pišu kako je majka, osim psihičkih, imala i ozbiljnih novčanih problema s otplatom kredita za izgradnju kuće s bazenom, kao i uređenje privatne logopedske ordinacije u sklopu kuće.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar