Foto: Facebook

Mladi italijanski par pronađen je mrtav u stanu u Severnom Jorkširu ranije ove nedelje.

Nino Kalabro, 25, radio je kao diler stonih igara u kazinu u Stoktonu na Tisu, a posećivala ga je njegova verenica Frančeska Di Dio, za koju se veruje da je bila u ranim dvadesetim.

Policija Klivlenda pokrenula je istragu o ubistvu nakon što su dva tela otkrivena u stambenoj zgradi oko 14.10 u sredu.

Jedan 21-godišnji muškarac je od tada uhapšen zbog sumnje za ubistvo i ostaje u policijskom pritvoru.

Foto: Facebook

Policija još nije zvanično identifikovala dvoje ljudi, ali prijatelji i saradnici para se opraštaju od njih na društvenim mrežama.

Jedan od Ninovih kolega je napisao: „Ne mogu baš da verujem… Nino Kalabro počivaj u miru čoveče…Ne mogu da verujem da sam pričao sa tobom samo u nedelju, mnogo ćeš mi nedostajati“.

Drugi je rekao: „Tako tužne vesti. R.I.P Nino Kalabro će vas uvek pamtiti po tvojoj neverovatnoj usluzi korisnicima i tako velikoj ličnosti. Nedostajaćete mnogima i kazino neće biti isti bez vas“.

A treći saradnik je objavio: „Ti i tvoja devojka niste zaslužili ovu sudbinu, poznavao sam te samo 3 meseca i bio si zlatan dečko koji je donosio radost svaki dan“.

Foto: Facebook

Frančeskina prijateljica je napisala: „Ne mogu da verujem. Bila je moja drugarica iz razreda i bila je tako dobra devojka R.I.P prelepi anđele. Zajedno sa tvojom ljubavlju.“

Par je bio veren tri godine i Nino je zamolio Frančesku da provede vreme sa njim tokom božićnih praznika, piše italijanski list La Stampa.

Njegovi roditelji su otišli iz Italije u London, odakle će otputovati u Jorkšir, prenosi se.

Na slikama se vidi područje oko imanja koje je juče ograđeno, sa dva policijska kombija na licu mesta i forenzičarima koji su ušli u imanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan stanovnik je rekao za Tesive Live: „Sve se dogodilo oko 15.30, pojavila se policija. Očigledno se nešto dešava u stanovima, policija je ulazila i izlazila. Pitao sam ih šta se dogodilo, ali oni ne žele da kažu. Imam malu decu, to je zabrinjavajuće“.

Policija je apelovala na sve koji su prolazili kroz tu oblast ili su videli da se neko ponaša sumnjivo da im se jave.

Viši istražni službenik, glavni inspektor Peter Kar, rekao je: „Muškarac i žena su, nažalost, poginuli, a muškarac ostaje u policijskom pritvoru u vezi sa incidentom. Želeo bih da apelujem na sve koji su možda prolazili pored stanova na Tornabi Roudu, između 10 i 11 časova u sredu, 21. decembra. Ako je neko prolazio i video da se neko ponaša sumnjivo ili bilo kakvu sumnjivu aktivnost, molimo da nas kontaktirate“.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar