Šarlin od Monaka Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER / POOL

Princeza Šarlin od Monaka, poznata po tome što se u javnosti nikada ne osmehuje, konačno se vratila iz Afrike, ali sa njenim dolaskom intrige vezane za kraljevsku porodicu nisu prestale. Najnovije špekulacije tiču se njenog života nakon povratka u Monako. Kako se nagađa, princeza neće nastaviti život sa suprugom u Prinčevoj palati i da ne planira odmah da nastavi sa javnim angažmanima.

Pročitajte još:

Šantel Vitstok, snaja princeze i PR njene dobrotvorne fondacije u Južnoj Africi, rekla je medijima da je „nije jasno da li će princeza živeti sve radno vreme u Palati“, kao i da je njen povratak na formalne dužnosti zavisi od njenog oporavka od misteriozne bolesti zbog koje je imala operaciju i ostala u rodnoj Južnoj Africi deset meseci.

Pre nego što je otišla u Afriku januaru, Šarlin se odseila na skromno imanje na kojem je živela sama. Mnogi veruju da će se na ovo imanje vratiti te da su nedavno objavljenje idilične fotografije na kojima pozira sa suprugom i decom samo loša gluma.

S obzirom na to da je princezino odsustvo iz kraljevstva usledilo nakon navoda da njen suprug princ Albert ima vanbračno dete sa anonimnom Brazilkom novi razvoj događaja dao je još materijala skepticima da posumnjaju da je sve farsa.

Šta se dogodilo?

Princ Albert sačekao je princezu na heliodromu u Monte Karlu zajedno sa njihovim šestogodišnjim blizancima princezom Gabrijelom i princom Žakom. Porodici se pridružio lični fotograf koji ih je fotografisao u palati.

Međutim, bez obzira na to koliko su truda uložili kako bi ličili na srećnu porodicu pitanje koje se sve češće postavlja jeste gde se to princeza vratila ili preciznije – kome se vratila.

“Ponovni susret Alberta i Šarlin od Monaka: ali gde tačno oni spavaju” pisalo je na naslovnoj strani francuskog magazina „Gala“ u utorak.

Sa druge strane „Voici“, popularan časopis u Monaku i Francuskoj objavio je kako je ovim potezom princeza dala svima do znanja da prekida mesecima dugu tišinu.

Foto: CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia

Ovim se aludira i na video koji je princeza postavila na društvene mreže u kome se zahvalila svima koji su joj pomogli u mesecima lošeg zdravlja, a u kome nijednom nije spomenula muža.

I susedi ne veruju u porodični idilu

Nisu samo mejnstrim mediji sumnjičavi. I poznanici para kažu da stvari nisu onakve kakvim se čine.

„Drago nam je što nam se vratila, ali ne izgleda dobro i čini se da nemamo punu sliku. Očigledno nešto nije u redu ni sa njom ni sa brakom”, rekao je vlasnik kafića iz komšiluka.

Druge komšije potvrdile su da je pre nego što je otišla u Južnu Afriku Šarlin većinu vremena provodila van Palate na drugom imanju.

„Često smo je viđali ispred palate i obično bi bila sama ili sa telohraniteljem. Ali nikada nije bila sa Albertom. Večinu vremena provodila je na imanju, a ne u palati”, rekao je jedan od komšija.

Umesto da se baškari u palati, gužvala se u dve sobe

Inače, imanje o kome komišije pričaju je zapravo manji stan iznad zatvorene fabrike čokolade, koji ima svega dve sobe, a u prošlosti ga je koristila Albertova sestra, princeza Stefani. Ovakvi uslovi su više nego skromni u poređenju sa onim što joj kao princezi pripada, raskošnoj vili sa pogledom na Mediteran, punoj batlera i kuvara.

Da u njihovom braku ne ide sve po loju videlo se i na samo venčanju 2011. godine. Iako je proslava bila prilično luksuzna, Šarlin nije izgledala srećno. Celo venčanje bila je u suzama, a njen budući muć je izgledao udaljeno. Šarlin se kasnije pravdala time da je samo bila previše emotivna.

Trzavice su se naslućivale i iz toga što je princeza izostala sa svakog velikog događaja ove godine. To se tumači kao prvi javni znak pogoršanja krize koja bi mogla da se završi razvodom „teškim“ više miliona funti.

Ipak, do razvoda o kojem se piše i nagađa godinama, još nije došlo.

BONUS VIDEO: Šarlin od Monaka – princeza kojoj osmeh nije jača strana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar