Jakov Milatovic ministar ekonomskog razvoja Crne gore
Jakov Milatović ministar ekonomskog razvoja Crne gore Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Zamenik predsednika Pokreta Evropa sad (PES) i nosilac liste na lokalnim izborima u Podgorici Jakov Milatović kaže da je nakon svega u vezi sa državljanstvom i kandidaturom njegovog stranačkog kolege i lidera pokreta Milojka Spajića za predsednika Crne Gore, jedino ispravno izviniti se građanima koji, kako je naveo, s pravom smatraju da su obmanuti.

„Mislim da je cela situacija ispala puno gora nego što možda i jeste. Nažalost, ni gdin Spajić ni mi kao partija nismo pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljamo situacijom. Relativizovati sve ovo je pogrešno ponašanje, koje nije u skladu sa vrednostima koje promovišemo. Jedino ispravno je izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti“, napisao je Milatović na Tviteru.

POGLEDAJTE JOŠ:

Milatović ističe da zbog svega nije srećan, ali da veruje da su PES i Spajić najbolja ponuda na crnogorskoj političkoj sceni.

„Ali i dalje verujem da je Pokret Evropa sad, kao i gdin Spajić, uz sve naše mane, ali i vrline, najbolja ponuda na političkoj sceni. Moramo naučiti iz greške, i nastaviti da radimo za bolju, bogatiju i pravedniju Crnu Goru“, napisao je Milatović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar