Zamenik predsednika i kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović je na predizbornim konvencijama u Baru i Ulcinju, uoči predsedničkih izbora u nedelju, poručio da Crna Gora ima buducnost, da je došao kraj mračnog doba režima Mila Đukanovića i da sledi vreme napretka.

„Kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvetati. Do sada je cvetao šverc, a učinićemo sve da procveta ekonomija“, rekao je Milatović na konvenciji u Baru.

Ako je, kazao je, ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dve obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude.

„Želim i uradiću sve da Bar bude grad otvorenih vrata”, naveo je predsednički kandidat PES.

Milo Đukanović Foto:Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

On je rekao da je u Baru dobio podršku, što od pokreta i partija, uz naglasak koliko ceni i podršku svakog slobodnog pojedinca.

Rekao je i da zna da to u Crnoj Gori nije lako, ali mu upravo ta podrška znači i govori da je ljudima dosta i da ne žele više da slušaju laži.

POGLEDAJTE JOŠ:

Za svog protivkandidata Mila Đukanovića je rekao da prepoznatljivim metodama “plaši građane, plaši ljude s Jakovom Milatovićem”

Govoreći o promenama koje će uslediti odmah nakon 2. aprila rekao je da “gde ima nade, ima i napretka”.

“Ja vidim svetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gde ima nade, sigurno da ima i napretka”, kazao je Milatović.