Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić saopštio je večeras "da su raspršene sve propagandno plasirane nade da može biti govora o povratku DPS-a nakon 30. avgusta."

#Slobodni narod u Nikšiću pobedom nad Demokratskom partijom socijalista je zadao konačan politički udarac partiji Mila Đukanovića, ne samo u tom gradu, već u čitavoj Crnoj Gori“, poručio je Milačić.

POGLEDAJTE JOŠ:

Time su, kako je naveo, „raspršene sve propagandno plasirane nade da može biti govora o povratku DPS-a nakon 30. avgusta.“

„Uprkos ogromnoj koncentraciji kriminogenih aktivnosti u Nikšiću u režiji odlazećeg lokalnog režima u prethodnim mesecima, uprkos brojnim pritiscima na izborni dan, želja za promenama bila je jača. Bez ikakve dileme današnja pobeda pokrenuće dodatni talas razvlašćivanja DPS-a na svim nivoima, na svim narednim izborima u Crnoj Gori. Današnja poruka građana Nikšića, poruka je i lično Predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, rođenom Nikšićaninu, da je njegovo političko vreme prošlo i da je talas promena u Crnoj Gori nezaustavljiv“, saopštio je Milačić.
***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)