Melanija Tramp
Melanija Tramp Foto: EPA-EFE/ANNA MONEYMAKER / POOL

Posle nekoliko meseci odsustva iz javnosti, bivša prva dama Melanija Tramp vratila se u fokus kako bi najavila novi projekat: umetničko delo, na kojem se nalazi krupni plan njenih očiju u obliku akvarela (NFT).

To je neobičan potez za bilo koju bivšu prvu damu, ali Melanija nikada nije bila predvidljiva niti tipičana supruga lidera.

Pročitajte još:

„Ponosana sam što mogu da najavim svoj novi NFT poduhvat, koji oličava moju strast prema umetnosti”, rekla je Tramp.

Od tada je čak 17 puta tvitovala o ovom poduhvatu.

Njen NFT, pod nazivom „Melanijina vizija“, koji je nacrtao francuski umetnik Mark Antoni Koulon, biće dostupan do 31. decembra po ceni od približno 175 dolara.

Foto: Instagram/marcantoinecoulon

Umetnik koji je naslikao delo, rekao je kako će veliki deo novca od prodajen biti preusmeren u dobrotvorne svrhe.

Melanija je potvrdila da će deo prihoda dati deci bez roditeljskog staranja, ali nije precizirano o kojoj količini novca se radi.

Zašto sada?

Od kada Donald Tramp nije predsednik, Melanija je retko izlazila u javnost, sporadično je tvitovala, uglavnom slike i sećanja iz vremena kada je bila prva dama.

Međutim, u novembru, nakon njenih prvih javnih izjava na događaju koji su organizovali Republikanci činilo se da je Melanija ponovo spremna za reflektore.

„Kao da se odjednom setila da joj se dopada da je u javnosti“, rekao je za CNN jedan Trampov poznanik.

Na tom događaju, Tramp je odlikovan nagradom.

Od tada, bivša prva dama je pojačala je svoje prisustvo na društvenim mrežama, redovno tvitujući o raznim temama. Ona je na Tviteru objavila fotografije posete za Dan zahvalnosti svratištu na Floridi, a ovog meseca i svoje fotografije sa palube.

Zatim je usledila najava NFT-a i niz retvitova novinskih priča o njenom novom poduhvatu.

„Zašto sada“ pita poznanik, koji sugeriše da je privlačenje pažnje možda povezano sa njenom željom da ponovo oživi svoj brend. U određenoj meri ona misli da je uticajna. Ovo je način da ostane relevantna. Trampovi fanovi obožavaju Melaniju. Ne postoji ništa što ona može da uradi ili kaže što neće podržati“, rekao je poznanik.

BONUS VIDEO: Ko je Džo Bajden

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar