Foto: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Bivši predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija pojavili su se na bejzbol utakmici u Atlanti, ali sudeći po reakcijama bolje da nisu. Tramp je razbesneo javnost „navijačkim“ pozdravom koji je ocenjen kao rasistički, a Melanija je još jednom pokazala da, najblaže rečeno, ne podnosi čoveka sa kojim je u braku.

Pročitajte još:

Kamera je zabeležila trenutak kada se Melanija smeje i aplaudira dok stoji pored Donalda, da bi već sekundu kasnije okrenula glavu u drugu stranu, prevrnula očima i napravila mučan izraz lica.

Očekivano, ovaj snimak postao je viralan skoro istog trenutka, kao što je to slučaj sa skoro svakim javnom pokazivanjem „ljubavi“ nekadašnje prve dame prema suprugu.

Komentari na društvenim mrežama nižu se u beskraj, ali zaključak je isti – Melanija mrzi Donalda iz dna duše. „Ko još ima osećaj da Melanija ne može da podnese pogled na svog supruga“, „Melanija ga prezire isto koliko i svi pristojni ljudi“, „Njen kostim za Noć veštica trebalo bi da bude maska žene koja voli svog muža“, „Mrzi ga iz dna duše“, samo su neki od hiljade komentara.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jason Runion (@jason_runion)

Snimak sa utakmice podsetio je na trenutak kada je Melanija uradila gotovo istu stvar tokom inauguracije Donalda Trampa 20. januara 2017. godine, u trenutku kada je ceo svet gledao baš njih dvoje. I tada prva dama smeškala se u lice svom suprugu, a onda u trenutku promenila izraz lica u nešto što liči na gađenje.

Koliko je ovaj snimak privukao pažnju svetskih medija, ali i na društvenim mrežama, najbolje pokazuje „akcija“ koja je pokrenuta na Tviteru istog dana – „Oslobodite Melaniju“ („Free Melania“) u kojoj su korisnici te mreže tvrdili da je prva dama zapravo „oteta“ i da je treba spasiti iz kandži njenog vremešnog supruga.

Kamere su zabeležile još jedan trenutak koji je izazvao skoro slične reakcije – tokom zvanične posete Rijadu, prve inostrane posete Donalda Trampa kao predsedika SAD, Melanija je udarila svog muža kada je pokušao da je uhvati za ruku. Iako se trudila da bude diskretna, snimak je obišao ceo svet.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare