Foto: Ben Cawthra / ddp USA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, uputila je zvaničnu žalbu britanskom emiteru ITV zbog komentara Pirsa Morgana o njoj, nakon intervjua sa Oprom, saznaje CNN.

PROČITAJTE JOŠ:

CNN ističe da se žalba odnosi na uticaj koji Morganovi komentari mogu imati na druge i na to kako bi to moglo da pogorša ozbiljnost problema mentalnog zdravlja. Žalba vojvotkinje od Saseksa se nije odnosila na ličnu prirodu Morganovih napada.

Morgan će napustiti program „Dobro jutro Britanijo“, najavio je ITV u utorak.

„Nakon razgovora sa ITV, Pirs Morgan je odlučio da je sada trenutak da napusti ‘Dobro jutro Britanijo'“, ističe ITV u kratkoj izjavi.

Voditelj Pirs Morgan izjurio je sa snimanja emisije nakon što ga je kolega Aleks Beresford prozvao zbog komentara na račun Megan Markl. Kasnije se saznalo da je zbog toga dao i otkaz.

„Razumem da ne voliš Megan, to si više puta svima dao do znanja u ovoj emisiji i razumem da si s njom bio privatno povezan dok te nije otkačila. Ali, ona ima pravo da te otkači ako želi. Je li ikad posle govorila o tebi? Mislim da nije, a ti ipak ne prestaješ da je blatiš…“, rekao je Aleks Beresford.

U tom trenutku Morgan je ustao i rekao: „Okej, dosta mi je ovoga“, pa je izjurio sa seta.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar