Foto:EPA-EFE/STR/EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nakon intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, u Bakingemskoj palati je sazvan hitan sastanak. Britanski mediji prenose da je kraljevska porodica šokirana i užasnuta intervjuom i da je Hari na ovaj način "bacio atomsku bombu na svoju porodicu".

Pročitajte još:

Kraljica Elizabeta II pozvala je princa Čarlsa i princa Vilijama na hitan sastanak iza zatvorenih vrata kako bi se utvrdilo kako će kraljevska kuća reagovati na niz optužbi koje su u razgovoru izneli kraljičin unuk i njegova supruga.

Izvori Dejli mejla upućeni u dešavanja u palati navode da je raspoloženje mešavina „intenzivnog šoka i tuge“ jer je princ Hari „bacio nuklearku na svoju porodicu“, kao i da je kraljevska porodica i osoblje u palati provelo besanu noć.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u intervjuu optužili kraljevsku porodicu za rasizam – navodno je neimenovani član porodice koji nije ni kraljica ni vojvoda od Edinbura Filip strahovao koje će boje kože biti njihov sin Arči, a Megan se požalila da nije dobila podršku palate kada je tražila pomoć zbog suicidalnih misli.

Novinarska BBC-a koja prati kraljevsku porodicu Danijela Relf ocenila je da Bakingemska palata neće požuriti sa reagovanjem kako ne bi pogoršali već lošu situaciju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar