Foto:EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije saopštio je da je "dobrog zdravstvenog stanja, te da se priprema za nove trudove i podvige". U pojedinim medijima danas se pojavila informacija da mitropolit Amfilohije ima temperaturu, te da su ga posetili lekari...

„Njegovo visoko preosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nije pozitivan na virus korona“, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Iz Mitropolije su istakli da je mitropolit dobrog zdravlja i da obavlja redovne aktivnosti.

Povodom netačnih napisa pojedinih medija da je Mitropolit Amfilohije pozitivan na koronavirus video porukom sa Cetinja se oglasio Mitropolit prenoseći blagoslov blagodareći svima na brizi za njegovo zdravlje.

Vest je, navodi se na sajtu Mitropolije, nastala na portalu koji svakodnevno dezinformiše javnost u Crnoj Gori, „samim tim , nema ni potrebe ni smisla demantovati je“.

„Čujem da se mnogi brinu za zdravlje starog mitropolita crnogorsko primorskog. Fala bogu on je krepak i čio, jeste se premorio penjući se na Ćafu…“, naveo je mitropolit Amfilohije u video poruci objavljenoj na sajtu Mitropolije crnogorsko primorske.

Poručio je i da je u dobrom zdravstvenom stanju:

„…odmara se na Cetinju kod ćivota Svetog Petra i priprema se za nove trudove i podvige…“, kazao je mitropolit Amfilohije.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare