Ilon Mask Elon Musk
Ilon Mask Foto: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN

Milijarder Ilon Mask je danas posetio sedište kompanije Tviter u San Francisku, a to je dokumentovao objavom upravo na ovoj društvenoj mreži.

Naime, on je objavio snimak na kojem se vidi kako u prostorije Tvitera ulazi noseći ni manje ni više, nego lavabo.

„Ulazak u štab Tvitera – da se razumemo u potpunosti (let that sink in)“, naveo je on.

Tu je upotrebio igru reči, jer reč „sink“ na engleskom znači lavabo, a upotrebljena u frazi „let that sink in“ znači da taj neko želi da stvari budu jasne i da ga svi razumeju.

Ranije tokom dana, Mask je u opisu svog profila na Tviteru napisao „Chief Twit“ (vođa Tvitera), čime je kako mnogi smatraju hteo da zadirkuje sadašnje šefove u ovoj kompaniji.

Tviter nije odgovorio na Rojtersov zahtev za komentar.

Podsećamo, preduzetnik Ilon Mask planira da finalizuje kupovinu Tvitera do petka, 28. oktobra, nakon što je sklapanje posla odlagano mesecima zbog pravnog spora između Maska i kompanije, javio je „Blumberg“.

PROČITAJTE JOŠ:

Mask je juče obavestio bankare koji se bave kreditima o nameri da zaključi kupovinu do petka, navodi se u izveštaju u kojem se citira neimenovani izvor, prenosi Srna.

Bankari rade na završetku sporazuma o kreditu od 13 milijardi dolara, čime je kupovina korak bliže realizaciji.

Prošle nedelje je Mask rekao da planira otpusti 75 odsto osoblj u Tviteru ako preuzme kompaniju.

Mask i Tviter su se našli u pravnom sporu povodom broja lažnih naloga na društvenoj mreži, koji je, prema tvrdnji Maska, veći nego što je kompanija prikazala.

BONUS VIDEO: Mirovni plan Ilona Maska

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare