Foto: Shutterstock

Nedavno su se pojavila svedočenja devojaka iz Hrvatske o tome kako ih je jedan kontraverzni biznismen dok su još bile maloletne seksualno uznemiravao. On im je nudio posao hostesa i pozivao na poslovni sastanak. A onda ih je, kako kažu odvozio tamo gde niko ne može da ih ni vidi, ni čuje.

Pročitajte još:

One su tada imale između 17 i 18 godina. Želele su dodatni posao, kako bi imale nešto džeparca. Prijavile bi se na oglas za posao, na kom bi ih sačekao slatkorečiv i markantan muškarac.

„Na prvu mi se činio skroz okej. Ništa neobično, tipičan tip koji se bavi promocijama. Otvoren, komunikativan, nije mi se činio kao nekakav manijak“, rekla je jedna od devojaka.

Ta slika se vrlo brzo srušila.

“ Predstavlja se pod čak tri imena, svakoj govori drugačije. Vrbuje cure za posao dok ne sednu u njegova kola. Onda vadi polni organ i traži da ga zadovolje. Lik ima 43 godine, a s*re da ima 28. Užas kakvih pacijenata ima“, napisala je jedna od žrtava na jednoj društvenoj mreži.

„Zašto ja?“

„Zapravo sam imala osećaj krivice i nisam nikome govorila o tome, zapravo i nisam znala šta se dogodilo, pitala sam se zašto baš ja i zašto baš on“, dodaje žrtva.

Do devojaka je uvek dolazio kolima, pod izgovorom da ih vozi do poslovnog objekta. Dao bi im nekoliko informacija o samom poslu, a onda kretao u akciju. Sve je počinjalo komplimentima.

„Imaš baš lepu kosu. Nosiš ekstenzije? Imaš lepe nokte, imaš super usta“, ispričala je.

„I onda mi je uzeo ruke i gledao nokte. I onda sam shvatila da je uzeo ruku i stavio je na svoj polni organ. Bila sam na prvu, onako, zgrožena jer smo bili na parkingu. Okolo su šetali ljudi“, dodala je.

Ilustracija Foto:Shutterstock

Kada ga je odbila počeo je da besni. Vozio ju je po gradu i jurio. Ona ga je molila da stane. Pokušala je da pobegne, ali se oduzela od straha.

Ne zna šta znaci ne

Još jedna žrtva uverila se u to koliko je ovaj manijak uporan.

„Tražio je da ga zadovoljim, pokušao je da me dodiruje“, ispričala je.

U startu je odlučno rekla da nije zainteresovana, ali je njeno ne njemu bio povod za dalje maltretiranje. Nakon toga mu je blokirala i broj, ali on ju je zvao sa više različitih brojeva i vređao.

Dve devojke silovao

„Samo je izvadio penis i rekao da ga zadovoljim, na šta nisam pristala. Ja sam sedela na suvozačevom mestu, on na vozačevom i, kako sam imala haljinu, on je samo prešao na mene, podigao haljinu i silovao me“, rekla je jedna od žrtava.

Drugu je napao u klubu

„Pozvao me je da dođem sa strane, zgrabio za ruku i odveo u WC i onda me zaključao. Počela sam da ga grebem po rukama u nadi da ću se izvući, ali neuspešno“, rekla je.

Nažalost, nijedna od ovih devojaka nije skupila hrabrost i prijavila počinitelja. Njegov indentitet još uvek nije poznat.

BONUS VIDEO: Hapšenje ubice sa Floride

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)