Andrija Mandi
Andrija Mandić Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić izjavio je večeras na završnoj konvenciji koalicije "Za budućnost Berana" da Crne Gore nema bez Srba i da je srpski narod najveći garant opstanka Crne Gore. Kako je naveo, "kada bi se uklonile granice između naše dve zemlje sreo bi se srpski narod i sa jedne i sa druge strane, kao i naše komšije Bošnjaci sa svojim sunarodnicima", prenose podgoričke Vijesti.

„Zalažemo se i borimo za uklanjanje granica između Crne Gore i Srbije, kako bismo omogućili normalan protok ljudi, robe i kapitala. Jedan projekat koji bi to omogućio je – Otvoreni Balkan, koji nije prihvatila Vlada Zdravka Krivokapića“, rekao je Mandić.

Sa završne konvencije koalicije „Za Budućnost Berana“, koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Pokret za promene i Radnička partija, poručeno je da će naredni predsednik Opštine Berane biti nosilac te liste Vuko Todorović.

Navedeno je i da će grad krenuti stopama Nikšića i Mojkovca, u kojima su pobede na lokalnim izborima odneli kontituenti Demokratskog fronta (DF).

Nosilac izborne liste „Za budućnost Berana“ Vuko Todorović rekao je da ovo nisu izbori za bilo koga pojedinačno, već za buducnost Berana, „za budućnost svih nas“.

On je dodao da imaju snažnu podršku Aleksandra Vučića koji će im, kaže, pomoći da pokrenu pogon koji će uposliti oko 200 ljudi, a imaće, dodaje, i direktnu finansijsku podršku.

BONUS VIDEO: Abazović o sankcijama Rusiji, neozbiljnosti Krivokapića i problemu sa kvorumom


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare