Foto: Printscreen/X/aney stokes

Na društvenim mrežama se pojavio snimak dramatičnog trenutka kada je grupa tinejdžerki počela da se svađa na parkingu tržnog centra - primoravajući policajca koji nije bio na dužnosti da interveniše.

Snimak tuče je naširoko podeljen na Tviteru, na kojem se vidi kako se devojke napadaju jedna na drugu u tržnom centru Bluevater u Kentu u Engleskoj.

Šokantni incident dogodio se oko 15 časova u nedelju, 5. novembra, tokom jednog od najprometnijih perioda u nedelji za tržni centar.

Video počinje tako što se dve devojke bore, jedna od njih pada na haubu automobila pre nego što završe na zemlji.

Devojke uzastopno čupaju jedna drugu za kosu i pokušavaju da nanose udarce jedna drugoj.

Čuje se bar jedan glas kako viče: „Daj joj! To je to!“. Snimak, koji traje 140 sekundi, postavio je nalog pod nazivom VideosIrish.

PROČITAJTE JOŠ:

Grupa prolaznika, od kojih neki mobilnim telefonima snimaju tuču, vidi se kako kruži oko devojaka.

Čovek, za koga se kasnije pokazalo da je policajac van dužnosti, viđen je kako pokušava da rastavi dve žene dok su se borile – što je izazvalo divljenje gledalaca na mreži.

Portparol policije Kenta je rekao: „Policija Kenta je pozvana oko 15 časova u nedelju, 5. novembra 2023, zbog svađe između nekoliko tinejdžerki na parkingu tržnog centra u Grinhitu. Službenici su prisustvovali zajedno sa osobljem obezbeđenja i razgovarali sa svima koji su bili prisutni. Sve strane su dobile savete, a njihovi roditelji su kontaktirani i zamoljeni da prisustvuju i pokupe tinejdžere. Istraga o incidentu se nastavlja.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar