Foto: Shutterstock

Izbila je masovna tuča između gostiju i osoblja u turskom hotelu, a obe strane su gađale stolicama i udarale jedna drugu, pokazuju šokantni snimci.

Tuča se navodno dogodila krajem prošlog meseca (31. jula) u hotelu Miraž Vorld u Ičmeleru u Turskoj, a navodno su u nju bili uključeni britanski turisti.

Šokantni snimak prikazuje posetioce u masovnoj tuči sa hotelskim osobljem nakon što je konobar navodno udario tinejdžerku po zadnjici.

Prema objavama na mreži, gosti su tvrdili da je došlo do svađe između Britanca i člana osoblja u kojoj je bio mladi rođak, što je dovelo do toga da je muškarac započeo tuču.

To je onda dovelo do toga da je masa od deset hotelskih radnika napala Engleza – pri čemu je jedan čak bacio stolicu na njega – pokazuje nasilni snimak.

Šokantni snimak, koji je snimio nepoznati Britanac na balkonu, prikazuje grupu turista koji vrište dok se vidi kako član osoblja udara šakom na posetioca – sve to ispred čoveka za koga se veruje da je menadžer hotela.

Vidi se da se par tuče u krugu i posetilaca i osoblja, dok tuča nastavlja da se zahuktava, a sve više članova osoblja uskače u borbu.

Ljuti gosti se mogu videti kako guraju par u stranu, kao i druge za koje se čini da su se pridružili, dok se drugi član osoblja može videti kako ga gost izvlači iz sredine haosa.

Čini se da se borba smiruje na sekund sve dok član osoblja ne juriša na čoveka, pre nego što uskoče njegove kolege – divljački se smenjujući u udarcima.

U međuvremenu, čini se da kamerman uživa u haotičnim scenama dok se smeje prizoru, ponavljajući „O, da“ dok tuča odvija.

Član osoblja tada izvlači crnu stolicu i zamahuje preko glave, bacajući stolicu u haotičnu masu.

Gost tada uzvraća, bacajući stolicu u pravcu člana osoblja, što dovodi do toga da se gomila nameštaja baca okolo dok drugi vrište na zastrašujuću situaciju.

Jedan čovek – koji izgleda da je mlađi od ostalih – izgleda da pada u nesvest zbog tuče dok prijatelj pokušava da ga zadrži.

PROČITAJTE JOŠ:

Čini se da je jedan posrednički član osoblja – koji je ranije bio udaren stolicom – došao da proveri da li je čovek dobro dok se tuča završava i svi se razilaze.

Snimak je na Fejsbuku podelio Šon Rej 5. avgusta.

„Proverite kako ovo eskalira i kako menadžeri ne rade ništa. Ovo je bilo ove nedelje; Postavljao bih pitanja vašem turističkom agentu ako dođete ovamo“, napisao je.

Objava je dobila preko 4.800 lajkova i 4.000 komentara jer su mnogi ogorčeni gledaoci brzo podelili svoje komentare zbog brutalne tuče.

„Nadam se da su svi otpušteni“, „Jadni dečak na kraju nije mogao ni da izdrži“, „Svako od njih – konobari ili radnici – koji su umešani u to treba da bude otpušten“, navodi se.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar