Zdravko Krivokapić Foto:Screenshot/Youtube/Univerzitet Crne Gore

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić, poručio je danas u Pljevljima da je Crna Gora zemlja svih koji žele da ostanu i u njoj grade budućnost. Krivokapić je u okviru izborne kampanje posetio manastir sv. Trojice, gde se sastao sa sveštenstvom, monaštvom i građanima Pljevalja.

Kako je saopšteno iz narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“, posetom Pljevljima je započet obilaska severa Crne Gore, gde će njeni predstavnici razgovarati sa građanima o predstojećim izborima.

 

„Lista “Za budućnost Crne Gore“ koju predvodim svoju kampanju startuje od Pljevalja. Ne slučajno Pljevalja, i ne slučajno od Manastira sv. Trojice – jer sv. Trojica su osnov pravoslavlja. Narod pljevljaski uvek prepoznaje pobednika, ovoga puta pobeda kreće iz Pljevalja. Za budućnost Crne Gore!“, poručio je Krivokapić, prenele su podgoričke Vijesti.

On je naglasio da ovi izbori predstavljaju odličnu šansu za rešavanje nagomilanih problema u crnogorskom društvu.

Krivokapić je istakao važnost početka kampanje upravo iz Pljevalja i zbog „kontinuirane ekonomske marginalizacije, privredne devastacije ovog grada i ugrožavanja zdravlja građana i životne sredine – što je posledica velikog zagađenja koje trpi najsevernija opština u Crnoj Gori.“

 

„Ako želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo sada ili nikada. Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, ne o budućnosti naše dece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put jer sada – novi put je jedini put koji imamo. I što pre shvatimo u kakvoj se situaciji danas nalazimo, pre ćemo se oporaviti“, poručeno je iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar