Milena i Jakov Milatović Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs

Milena Milatović i zvanično je postala prva dama Crne Gore nakon što je njen suprug Jakov Milatović ostvario ubedljivu pobedu nad dosadašnjim predsednikom Milom Đukanovićem u drugom krugu predsedničkih izbora. Iako ju je do sada vešto krio, Milatovićeva izabranica uspela je da zainteresuje javnost nakon samo dva pojavljivanja.

Naime, Milatović je na predsedničkim izborima glasao u Podgorici, a na biračko mesto je došao u pratnji supruge Milene. Ona je oduševila svojom pojavom i kako mediji pišu, prosto je plenila u plavom odelu i beloj košulji. Bila je nasmejana i pozirala je fotoreporterima zajedno sa svojim suprugom.

Podsetimo, uoči lokalnih izbora prošle godine, Milatović je u medijima predstavljen kao čovek „bez mrlje u karijeri i životu“, pristojan i porodičan čovek, koji potiče iz porodice koja je i po ocu i po majci poznata samo po dobru.

Jakov Milatović sa suprugom Milenom Foto: REUTERS/Stevo Vasiljevic

Za njega kažu da je radan i neumoran, posvećen otac ćerki Sare i Ane i sina Davida, brižan suprug, pažljiv sin i brat.

Milatovića ne viđamo često sa porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i decom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Ipak, nije bio “glavna zvezda” na događaju koji je organizovan u tržnom centru Delta siti, jer su mu šou ukrala, niko drugi, do njegova deca.

Dok je držao govor, mališani su se iza govornice igrali, a u jednom trenutku i zagrlili, što je izazvalo opšte oduševljenje posetilaca.

Pročitajte još:

Milatović je fotografiju sa svojom decom objavio i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, a tokom svog radnog zadatka bio je i u društvu svoje supruge.

Po podacima iz imovinskog kartona iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara koji je kupio. Sa suprugom Milenom Milatović suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara.

Milatović u penzionom fondu ima 85.000 evra, a na tekućem računu 7.000 evra. Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od 3.000 evra, a u decembru je zaradila 909 evra.

Milatović, koji je i vlasnik automobila „reno megan“ iz 2012. godine, ima stambeni kredit od 70.500 evra koji vraća u ratama od po 452 evra mesečno.

***

BONUS VIDEO Skandiranje „Milo lopove“ i „hapsi Dritane“ u pobedničkom štabu tokom obraćanja Jakova Milatovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar