Kejt Midlton Foto:Tanjug/Angela Weiss/Pool Photo via AP

Kejt Midlton navodno je primećena u Vindzoru, samo nekoliko dana nakon što je zajedno sa svojim suprugom princom Vilijamom viđena na vindzorskoj farmi.

Kako piše Miror, meštani koji žive u Vindzoru potvrdili su da je princeza živa i zdrava. Oni su za Telegraf rekli da često viđaju par u prodavnici. Novinari su otišli ​​u posetu i čuli kupce kako raspravljaju.

„To je gomila gluposti (spekulacije o Kejt Midlton), zaista jeste“, rekla je za Telegraf En Taner, koja živi preko puta prodavnice.

„Mi živimo preko puta, oni (Kejt i Vilijam) ulaze i izlaze na zadnju kapiju i Dejv (vratar) ih pušta unutra. Princeza često dolazi ovde. U nedelju su bili na tenisu – moja drugarica igra tamo, a Kejt je gledala decu, ona su stalno tu“, kaže ona.

Pročitajte još...

Drugi meštanin Kevin Pitersen, napisao je na mreži Iks: „Vidimo V&K (Vilijama i Kejt) većinu dana, a takođe i poslednjih nekoliko dana! Neverovatno je da bi ljudi bili tako smešni i okrutni u pisanju gluposti na ovoj platformi koje su očigledne laži“.

Spekulacije oko Kejt poslednjih nedelja su se pogoršale, uprkos tome što je Palata sapštila da će princeza odsustvovati sa javnih dužnosti do posle Uskrsa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare