Kamala Harris
Kamala Haris Foto:Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster

Novoizabrana potpredsednica SAD Kamala Haris primiće vakcinu protiv kovid-19 u javnosti, rečeno je za CNN iz njenog štaba.

Ova posvećenost javnom vakcinisanju dolazi u trenutku kada je dolazeća Bajdenova administracija usredsređena na izgradnju poverenja javnosti oko vakcine protiv koronavirusa kako distribucija kreće, navodi CNN

Tačan datum i drugi detalji još nisu saopšteni.

Pročitajte još:

Novoizabrani predsednik Džo Bajden će verovatno primiti vakcinu početkom sledeće nedelje, a i on će to učiniti javno, saopšteno je ranije.

Ova posvećenost javnom vakcinisanju dolazi u trenutku kada je dolazeća Bajdenova administracija usredsređena na izgradnju poverenja javnosti oko vakcine protiv koronavirusa kako distribucija kreće, navodi CNN.

Kamala Haris je posebno naglasila važnost da se to učini u, kako je navela, „obojenim“ zajednicama, gde vlada jače nepoverenje u vakcine.

„Iskreno, radi se o slušanju ljudi. Mislim, radi se o pamćenju istorije i zašto se ljudi osećaju onako kako se osećaju. A zatim i podsećanju da je ova vakcina jedna jedina stvar: spasavanje života“, rekla je Harisova u intervjuu za ABC Njuz ove nedelje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar