Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY/GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN/Alexander NEMENOV / AFP / Taisiya Borshigova / TASS / Yelena Afonina / TASS / Profimedia

Lider Čečenije Ramzan Kadirov je na svom Telegram kanalu demantovao izveštaje o pogibiji čečenskih vojnika kod Lisičanska i najavio još jedno „iznenađenje” za ukrajinske „sataniste”.

On je napomenuo da jedinice uspešno ispunjavaju svoje zadatke, uključujući i ovaj region. Prema njegovim rečima, u regionu Lisičansk nije poginuo nijedan čečenski vojnik.

Uz to, Kadirov je obećao „još jedno“ iznenađenje „za sataniste“ i naglasio da to nije neosnovana izjava, prenose RIA novosti.

„Oni koji prate moje izjave dobro znaju da se rezultati nakon ovakvih saopštenja neće dugo čekati. Svi se sećaju nedavne akcije odmazde koju smo izveli. Za samo jedan dan uništili smo preko 600 banderista“, napisao je šef Čečenije.

PROČITAJTE JOŠ:

Kadirov je takođe napomenuo da mu je žao ukrajinskog naroda, koji je postao „rob NATO politike“ i nije mogao da utiče na situaciju u svojoj zemlji.

On je naglasio da Zapad i dalje šalje tamo plaćenike, pošto su se Oružane snage Ukrajine već iscrpile. Prema njegovim rečima, ruska vojska želi da se bori sa profesionalcima, a ne sa taocima okolnosti, i biće „zadovoljna novim skupim trofejima“.

BONUS VIDEO: Bajden ne veruje Putinu: Zelenski oštro zapretio Rusima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar