Foto: Printscreen/Twitter/Mijat

Snimak Željke Cvijanović kako "teši" Milorada Dodika postala je hit na društvenim mrežama. Naime, na snimku koji je nastao sinoć vidi se kako Cvijanović približila Dodiku, zagrlila ga, naslonila glavu na njegovo rame i potapšala. Korisnici društvenih mreža su ovu scenu protumačili kao da ga pokušava "utešiti" zbog poraza.

Snimak je nastao u trenucima kada se činilo da je Dodik pred porazom na izborima. Naime, u satima koji su usledili nakon zatvaranja birališta Branislav Borenović predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) proglasio je pobedu njihove kandidatkinje Jelene Trivić u trci za predsednicu entiteta Republika Srpska.

Zbog toga su korisnici društvenih mreža protumačili da je Dodik neutešan i da Civijanović na pokušava na sve načine da ga umiri.

„Kako zamišljam život sa savršenom ženom“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

Pročitajte još:

„Jedi, medo, ljubavi moja“, našalio se drugi.

„Uber seljačina, uvijek bio“, takođe je jedan od komentara.

Podsetimo, prema poslednjim podacima Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik je u vodstvu za predsednika entiteta Republika Srpska. Željka Cvijanović, sa druge strane je proglasila pobedu u utrci za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske.

BONUS VIDEO Jelena Trivić zahteva: „Ponovite izbore u celoj Republici Srpskoj“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare