Foto:printscreen/twitter.com/Stanivukovic_D

Snimak gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na kom se vidi kako "iseljava" predsednika skupštine tog grada Ljuba Ninkovića iz njegovog kabineta pregledalo je nekoliko desetina hiljada ljudi. I dok pojedini nazivaju ovaj potez hrabrim podvigom, drugi ga upoređuju sa predstavom, a Stanivuković na društvenim mrežama nastavlja svoju "borbu".

Naime, na snimku koji je gradonačelnik Banjaluke juče postavio vidi se kako prvo odlazi u kancelariju Ninkovića i iz nje iznosi njegovu fotelju.

Zatim sa njom u rukama izlazi pred ljude koji su se okupili ispred zgrade.

Na kraju je neko dovezao i službeni automobil Ninkovića na kom je pisalo „u ovom autu se vozi neradnik“.

„Iselili smo predsednika Skupštine Grada “Ninu” iz kabineta! Oduzeli smo mu službeno auto, ključeve od kancelarije, platu, vozača i sekretaricu, jer je neradnik i blokira razvoj Banjaluke! Borba za deblokadu našeg grada tek počinje! Pridružite nam se“, napisao je Stanivuković uz snimak.

Pročitajte još:

Samo dan kasnije, podelio je fotografiju na kojoj se vidi kako Ninković sedi u holu zgrade i nešto zapisuje.

„Da sam znao da predsednik Nino tako dobro radi po holovima i stepenicama, odavno bi on dobio premeštaj! Narod je uradio svoje – naterao ih je da danas po hitnom postupku zakažu nastavak sednice za 15 časova gde ćemo razgovarati o pitanju Akvane, što me zaista raduje. Naša borba za deblokadu Banjaluke tek počinje“, naveo je Stanivuković.

BONUS VIDEO Srđan Puhalo: Glasao sam za Stanivukovića, pa imam pravo da mu kažem j*** se