Wynter Cole Smith Foto: FBI

Policija je potvrdila da je nestala dvogodišnja devojčica mrtva nakon što ju je bivši dečko njene majke navodno oteo iz kuće.

Potvrđeno je da je pronađeno telo nestale Vinter Smit, koja je otkrivena na polju u Detroitu u sredu, tri dana nakon što je njen nestanak izazvao masovnu potragu.

Telo devojčice Vinter Smit otkriveno je uveče u blizini opštinskog aerodroma koji je oko 10 kilometara severoistočno od centra Detroita, izvestila je šefica Eleri Sosebe iz policijske uprave Lensing.

Sosebe je dodao: „Duboko sam tužan što mogu da izvestim da je potraga za Vinter Smit došla do kraja… Ova istraga je prešla sa slučaja nestalog deteta na istragu ubistva“.

On je odbio da dalje komentariše detalje istrage koja je u toku, ali je obećao da će porodica devojčice dobiti pravdu.

„Ovo nije ishod kome se iko nadao“, rekao je šef.

Muškarac identifikovan kao Rašad Tris optužen je da je izbo nožem devojčinu 22-godišnju majku, svoju bivšu devojku, u njenoj kući u Lensingu i ukrao njen automobil.

Policija je saopštila da je on takođe poveo dete sa sobom u nedelju, ali ona nije bila u vozilu kada je on uhapšen u ponedeljak u predgrađu Detroita nakon što je udario automobilom u patrolno vozilo. Nije se odmah znalo da li je pomenuti muškarac otac devojčice.

Trisu (26) odbijena je kaucija tokom sudskog saslušanja u okrugu Ingham. On se suočava sa optužbama, uključujući pokušaj ubistva i druga krivična dela.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka devojčice, koja je povređena u napadu, je u stabilnom stanju.

Šeren Edings, baka devojice, ranije je rekla da je to bio „emocionalni tobogan“ za njihovu porodicu nakon što je Vinter navodno oteta iz svog doma u Lansingu u Mičigenu u nedelju.

„Imamo veru jer smo videli decu kako se vraćaju kući nakon tragičnih događaja“, rekao je Šaren za Detroit Nevs. „Moramo se samo nadati da je Vinter jedna od njih.“

Ranije u sredu, tragači su krenuli u potragu u blizini autoputa između Lansinga i Detroita.

Sosebe je rekao da su u potragu bili uključeni ronioci, psi, dronovi i helikopteri.

FBI je objavio nagradu od 25.000 dolara za informacije u slučaju nestale devojčice.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar