Foto: Shutterstock

Britanac (70) je otpužen da je silovao svoju ćerku (34) dok je bio na odmoru na grčkom ostrvu Krit.

Čovek čije ime nije objavljeno, uhapšen je u subotu nakon što je njegova ćerka dva dana ranije otišla u policiju da kaže da je napadnuta u gradu Malija.

Žrtva koja je bila odmoru, priznala je da je bila pijana i rekla je da se ničega ne seća o svom napadaču, osim da je nosio belu odeću, prenosi Dejli mejl.

Policajci su pregledali snimke sa nadzornih kamera i rekli su da su otac i ćerka pili u baru kada je otac počeo da se ponaša neprimereno prema svojoj ćerki. Udario ju je po licu, a onda ju je pratio na ulicu, a potom silovao na napuštenoj plaži.

Policija kaže da je otac sudeći po snimcima nosio belu odeću. Medicinski islednici su rekli da je žena imala povrede po telu i da su one nastale od granja i kamenja koje je pronađeno na plaži. Istražitelji su dodali da je imala i povrede od silovanja kao i da su uzeti DNK uzorci.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija je uhapsila oca u subotu, pa je odmah izveden pred lokalnog sudiju. Optužen je za krivično delo silovanja, seksualnog zlostavljanja i nasilja u porodici.

Čovek se izjasnio da nije kriv po optužama i oštro negira da je odgovoran, pišu lokalni mediji. Uzorci DNK su prikupljeni za porođenje.

Rečeno je da je žrtva bila u neverici kada joj je rečeno da je njen otac uhapšen zbog silovanja. Kako pišu lokalni mediji, ona rekla policij da njen otac nije mogao da izvrši napad.

Grčki zakon dozvoljava smanjenje kazne za osobe koje priznaju krivicu i izvine se, a odnosi se i na one koji su optuženi za silovanje.

BONUS VIDEO: Kampovi za mučenje i silovanje na srpsko-makedonskoj granici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar