Dženifer, Bil i Melinda Gejts
Dženifer, Bil i Melinda Gejts Foto:Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Razvod Bila i Melinde Gejts daleko je od „mirnog“, kako se predstavlja u javnosti, a porodica je ljuta na Bila Gejtsa, dok su osnivač „Majkrosofta“ i njegova supruga faktički okončali brak još u martu, iako je sve obelodanjeno tek nedavno, tvrde američki mediji.

Bil i Melinda Gejts hteli su da obelodane razvod u martu, ali su im advokati savetovali da to ne čine pre nego što se postigne dogovor o brakorazvodnoj parnici, navodi američki TMZ.

Kako tvrdi ovaj medij, Melinda Gejts je očekivala da će zvanična objava razvoda izazvati ogromnu pažnju medija, pa je, kako bi to izbegla, otišla na izolovano Kalivinji ostrvo u Karibima, za koje se veruje da ga iznajmljuje po ceni od 132.000 dolara dnevno.

Sa njom je otišlo i troje njene i Bilove dece, ali i još nekoliko drugih neimenovanih osoba.

Bil Gejts nije bio prisutan na tom putovanju, jer je porodica „veoma ljuta“ na njega, navodi američki medij, ali razlozi za to nisu poznati.

Iako su razvod objavili miroljubivo, uz objašnjenje da „više ne veruju da mogu da se razvijaju zajedno kao par u sledećoj fazi života”, on je daleko od mirnog, tvrdi TMZ.

Kako navode izvori ovog medija, svi oni koji su bili sa Melindom, znači i troje zajedničke dece, na ostrvu čiji je vlasnik milioner Džordž Koen, „zauzeli su Melindinu stranu“ i „besni su na Bila zbog različitih stvari“.

​I dalje nisu poznati detalji zbog čega se Gejtsovi razvode posle 27 godina braka, ali američki medij tvrdi da je Melinda ta koja je pokrenula razvod, navodeći u zahtevu sudu da im je „brak nepovratno raskinut“.

Od troje dece Gejtsovih, samo se ćerka Dženifer Ketrin (25) javno oglasila o razvodu roditelja. Ona je na svom Instagram nalogu napisala da „porodica prolazi kroz izazovan period“.

Drugi detalji razvoda za sada nisu poznati, osim spekulacija medija da je Bil Gejts u vezi sa Že „Šeli“ Vang, koja radi kao prevodilac u njihovoj fondaciji, što je ona kategorički dematovala na društvenim mrežama. Takođe, mediji pominju i da je Bil Gejts redovno odlazio na odmor sa svojom bivšom devojkom En Vinblad, na šta je, navodno, Melinda pristala prilikom udaje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare