Melinda Gejts i Bil Gejts
Melinda Gejts i Bil Gejts Foto:EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Dvoje advokata na suprotstavljenim stranama u brakorazvodnoj parnici Bila i Melinde Gejts, zastupali su i suprotstavljene strane u razvodu DŽefa Bezosa, osnivača Amazona, i njegove bivše supruge Mekinzi Skot u 2019. godini.

PROČITAJTE JOŠ:

Ted Bilbi, jedan od ključnih advokata Bila Gejtsa u ovom slučaju, zastupao je Mekinzi Skot tokom njenog razvoda od Bezosa, dok je advokat Šeri Anderson, koja je u timu koji zastupa Melindu Gejts, ranije zastupala Bezosa, prenosi Si-En-En.

Ali to nije sve što je zajedničko za ova dva razvoda, pošto su i dolarski iznosi kao ulog u oba ova slučaja, zapanjujući.

Bill Gejts je na četvrtom mestu kao najbogatiji čovek na svetu prema listi američkog magazina „Forbs“, budući da je njegovo neto bogatstvo procenjeno na 130 milijardi dolara.

Bezos se, uprkos tome što je izgubio deo bogatstva usled brakorazvodne nagodbe, nedavno vratio na prvo mesto liste i procenjuje se da je „težak“ 194 milijarde dolara.

U međuvremenu, Mekinzi Skot sada je na 21. mestu, sa neto bogatstvom od 59 milijardi dolara.

Izgleda i da pomenutih dvoje advokata dele istu adresu svojih kancelarija u Vašingtonu, sudeći prema podacima sa njihovih veb sajtova, iako se nigde ne navode kao partneri niti se pominju imena drugih advokata.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar