USS Harry S. Truman, Split, Hrvatska, Tinder
Foto: APFootage / Alamy / Alamy / Profimedia / Shutterstock/dennizn

Američki nosač aviona USS Hari S. Truman uplovio je u blizini splitske luke, a vojnici su ovom prilikom odlučili da se zabave u Splitu. Naime, na Tinder-u, popularnoj aplikaciji za upoznavanje, traže devojke i momke za provod.

Vojnici su otkrili da su prvi put u pomenutom hrvatskom gradu i da se u ponedeljak vraćaju kući. Ipak, planiraju da provedu vikend u upoznavanju meštana.

Ima li zgodne mlade Hrvatice da je upoznam i da mi pokaže grad?“, napisao je mladić na Tinderu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Objavljen je i veliki broj oglasa namenjenih homoseksualcima.

„Ja sam muškarac, volim sve sportove i takođe tražim atletske i muževne momke za zabavu. Nemam smeštaj“, napisao je jedan Afroamerikanac koji je izjavio da je oficir na USS-u Hari S. Truman .

„Tražim mišićave muškarce. Ovde sam nekoliko dana. Za početak dopisivanje. Može da mi pokaže grad. Možemo zajedno u gradsku teretanu“, takođe je jedan od oglasa.

Inače, bivši američki predsednik Barak Obama je 2010. godine potpisao zakon koji omogućava gej osobama da otvoreno govore o svojoj seksualnoj orijentaciji.

Desetine hiljada Amerikanaca više neće morati da žive u lažima da bi služili zemlji koju vole“, rekao je tada Obama.

Mediji su ranije pisali da je ova poseta Amerikanaca Hrvatskoj rutinska i da se sprovodi u cilju jačanja bilateralnih odnosa SAD i njenih saveznika širom sveta.

****

BONUS VIDEO: Koje su zamke upoznavanja preko aplikacije


***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Split Tinder

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare