Sestra ubijene žene iz Gradačca oglasila se na društvenim mrežama kratkom i potresnom porukom, prenose mediji iz BiH.

„Lepa moja najdraža, još ne mogu da verujem da je ovo moglo da se dogodi. Voli te sestra tvoja najviše“, napisala je E. G.

Nermin Sulejmanović Foto: Instagram

Nermin Sulejmanović dan ranije ubio je svoju bivšu suprugu, kao i još dvoje ljudi, dok je troje ranio.

Bivša supruga ga je pre samo tri dana prijavila za nasilje u porodici. Poslednjih dana skrivala se kod porodice, a kako pišu lokalni mediji, Sulejmanović je tamo pronašao i oteo, pritom povredio njenog rođaka, a onda odveo u vikendicu gde je pretukao i ubio.

Pripadnici Obaveštajno-bezbednosne agencije locirali su ga putem mobilnog, a skrivao se u napuštenoj farmi konja u mestu Mionica.

Nermin Sulejmanović Foto: Instagram

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović potvrdio da je Sulejmanović imao prijave za nasilje u porodici.

Pročitajte još...

„Ima tih prijava. Međutim, ono što moramo reći je da su se uvek koristile blagodati zakona, odnosno mogućnosti nesvedočenja vezano za ovo krivično delo. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je od ranije poznata policiji i Tužilaštvu“, rekao je Arnautović, a prenosi Jutarnji list.

Sulejmanović je više puta osuđivan za različita krivična dela, a pre 15-ak godina i za pokušaj ubistva.

Ministar za ljudska prava i izbeglice Bosne i Hercegovine Sevlid Hurtić rekao je da će zatražiti hitnu sednicu Saveta ministara kako bi se razmatrao predlog o proglašenju dana žalosti i u celoj BiH. Protesti su najavljeni danas u Gradačcu zbog svirepih ubistava.

BONUS VIDEO Nezapamćen zločin u Gradačcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar